Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért irják egyesek hogy az...

Miért irják egyesek hogy az oroszország ereje ennyi volt ?

Figyelt kérdés
Én valahogy nem tudom elképzelni hogy ennyi volt kész vége haza gulognak szerintem Putyin ha igazán akarja betudna keményiteni Ukrajna ellen
2022. szept. 16. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Mert nem tudják,hogy nyugaton manipulálják a háborúról szóló hireket pld ahogy itt;

https://www.youtube.com/watch?v=aQra4RwXnAk

2022. szept. 16. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Fél éve megy a lemez, hogy "na mostmár tényleg mindjárt bekeményítenek", aztán valahogy sose. Vajon miért nem? Komolyan kérdezem. Ha nem azért, mert nem tudnak, akkor mégis mi állítja meg őket?
2022. szept. 16. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Fenyegette már a világot a vén majom atommal, satan nevű csodafegyverrel, mindennel, de valójában arra sem képes a gyökér, hogy lenyomjon tizenkét fekvőtámaszt.

Az emberei tolvajok, fosztogató, erőszakoló gyilkosok, nem katonák, akik lopott biciklivel, meg mopeddel próbálnak eliszkolni a valódi katonák, a hazájukat védő ukránok elől.

Már az övéi is a pokolba kivánják, mert tudják, hogy mekkora adag sz.rba vitte bele az oroszokat.

2022. szept. 17. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
“ de valójában arra sem képes a gyökér, hogy lenyomjon tizenkét fekvőtámaszt.” mondjuk ő kimondottan képes rá
2022. szept. 17. 00:31
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Hagy mondjak.Ki nem xarja le,hogy mit mondanak!
2022. szept. 17. 07:30
 16/17 anonim ***** válasza:
78%

"Miért irják egyesek hogy az oroszország ereje ennyi volt ?"

Mert ennyi volt.

Puszedli mosógéptolvajok, szar senkiháziak szedett-vedett hordája.

2022. szept. 17. 09:27
 17/17 MDaniel98 ***** válasza:
60%
Örülök neki, hogy szenvednek, mert megérdemlik, de még korai szerintem temetni a ruszkikat.
2022. szept. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!