Miért irják egyesek hogy az oroszország ereje ennyi volt ?
Figyelt kérdés
Én valahogy nem tudom elképzelni hogy ennyi volt kész vége haza gulognak szerintem Putyin ha igazán akarja betudna keményiteni Ukrajna ellen2022. szept. 16. 20:33
11/17 anonim válasza:
Mert nem tudják,hogy nyugaton manipulálják a háborúról szóló hireket pld ahogy itt;
12/17 anonim válasza:
Fél éve megy a lemez, hogy "na mostmár tényleg mindjárt bekeményítenek", aztán valahogy sose. Vajon miért nem? Komolyan kérdezem. Ha nem azért, mert nem tudnak, akkor mégis mi állítja meg őket?
13/17 anonim válasza:
Fenyegette már a világot a vén majom atommal, satan nevű csodafegyverrel, mindennel, de valójában arra sem képes a gyökér, hogy lenyomjon tizenkét fekvőtámaszt.
Az emberei tolvajok, fosztogató, erőszakoló gyilkosok, nem katonák, akik lopott biciklivel, meg mopeddel próbálnak eliszkolni a valódi katonák, a hazájukat védő ukránok elől.
Már az övéi is a pokolba kivánják, mert tudják, hogy mekkora adag sz.rba vitte bele az oroszokat.
14/17 anonim válasza:
“ de valójában arra sem képes a gyökér, hogy lenyomjon tizenkét fekvőtámaszt.” mondjuk ő kimondottan képes rá
15/17 anonim válasza:
Hagy mondjak.Ki nem xarja le,hogy mit mondanak!
16/17 anonim válasza:
"Miért irják egyesek hogy az oroszország ereje ennyi volt ?"
Mert ennyi volt.
Puszedli mosógéptolvajok, szar senkiháziak szedett-vedett hordája.
17/17 MDaniel98 válasza:
Örülök neki, hogy szenvednek, mert megérdemlik, de még korai szerintem temetni a ruszkikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!