Orbán tönkreteszi Európát? Az ő hülyesége miatt bukott a svéd baloldal? Mire számíthatunk a jövőben?
#11 persze. Hiszen tudjuk, hogy a világválságért is Orbán a felelős meg az ukrán háborúért is egy személyben Orbán tehető felelőssé (by MZP).
Azt nem értem hogy akik szerint mindenért IS Orbán a felelős ami rossz, azok miért hiszik, hogy van értelme bármit is csinálniuk? Hiszen ha Orbán ilyen mindenható akkor úgy is hiába erőlködnek.
#13 Értem. Az Orbánt istennek tartók táborába tartozol te is.
és mi vagyunk ostobák, persze, persze.
#15 Nézd meg a többi kérdést! Láthatod hogy a ballibek még ennél is nagyobb butaságokat holt komolyan írnak le. Ne csodálkozz ha elhittem hogy egy vagy közülük! :)
Tedd ki máskor az egyezményes jelet, hogy látni lehessen irónia vagy poén és nem csak egy ballib butaság a sok közül!
Érdekes, hogy a svédországi bevándorlók háromnegyede nem támogatja a további bevándorlást, mert addig oké, hogy őket beengedték, de mivel helyzetüknél fogva nagyobb a rálátásuk az egész migrációs helyzetre és őket nem igazán kötik a liberális eszmények, különös tekintettel a más nemzetiségű, vagy vallású új bevándorlókra, akikkel sokszor szabályosan ellenségesek.
A bűnözést is többnyire jobban megtapasztalják, hiszen azok köztük élnek, így nem csak a liberalizmusból kiábrándult echte svédek, hanem a korábbi bevándorlók széles tömegei, akik sikeresen integrálódtak, is elfordultak a ballib párttól.
Ilyen például az a magyar disszidens, aki még a rendszerváltás előtt pattant le és mellesleg első házasságom egyik esküvői tanúja volt és a karantén pont itt érte, mert éppen hazalátogatott, amikor is elég véletlenül találkoztunk. Elmesélt pár dolgot, ő speciel már régen svéd állampolgár, de rühelli a mostani migránsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!