mivel nagyobb a valoszinüsége, hogy kilépünk az Euból, mindenhol le lesz zárva a határ, szerbek és horvátok felől keritést csinált a főni, az unioba meg nem fognak beengedni:D marad ukrajna fele az ut... sok sikert :D
2022. szept. 15. 15:21
12/27 anonim válasza:
Lengyelország: jobb a klíma, nem lepnek el az idióta turisták minden évben áprilistól októberig, erősebb gazdaság, számomra közelebb álló életvitel. Horvátországgal sincs bajom, de Dalmácia életvitele nekem már kicsit "balkáni".
2022. szept. 15. 15:21
13/27 anonim válasza:
Dél-Dalmáciában szívesen élnék. Nyilván nem egy spliti panel kilencedik emeletén, hanem mondjuk Korčulán vagy Makarska környékén.
2022. szept. 15. 15:24
14/27 anonim válasza:
12es, azért ezt a túristás dolgot nézd meg, mielőtt biztosra vennéd. Krakkó, Wroclaw, Varsó, Gdansk... mozdulni nem tudsz az emberektől!
2022. szept. 15. 15:26
15/27 anonim válasza:
Régebben ismertem jó pár lengyel nőt, vagy is oda.
2022. szept. 15. 15:27
16/27 anonim válasza:
14-es, voltam ezek közül több helyen is. Közel nem volt olyan tömegnyomor, mint egy átlag horvát településen a tengerparton tavasztól őszig.
De az is tény, hogy Horvátország se csak tengerpart és Lengyelország se csak Krakkó.
2022. szept. 15. 15:31
17/27 anonim válasza:
Fura, hogy ennyien írják milyen jó az életszínvonal Lengyelországban és mennyivel jobb a "Nyugati" országoknál.Akkor miért vándorol el rengeteg lengyel nyugati országokba azzal a címszóval, hogy Lengyelországban rossz az életszínvonal?Ez is ilyen szomszéd fűje effektus lehet.
2022. szept. 15. 15:37
18/27 anonim válasza:
17es, azért mert itt a legtöbbünk valamilyen nyelvvel dolgozik.
Én magyarral és angollal, de minél több nyelvet használsz, annál jobbak az esélyeid. Nagyon sok lengyel viszont nem beszél semmilyen nyelvet, nekik nehezebb elmenni multizni, igy kimennek rokonhoz, meg ide-oda leginkább Németországba kulizni, ahol nem kell nyelvet beszélni.
2022. szept. 15. 15:39
19/27 anonim válasza:
Nem gondolnám hogy Lengyelországba olyan húdekibebaszott magas lenen az életszínvonal, itt sokan túlozgatnak szerintem:)
2022. szept. 15. 15:39
20/27 anonim válasza:
#18 Én a #19-el értek egyet.
Minden országban van egy-két jól fizető állás, munkakör.Viszont általánosságban ez nem mond el semmit arról, hogy országos szinten milyen az életszínvonal.
Nekem van egy lengyel barátnőm, aki élt már sok országban.Beszél a lengyel mellett magas szinten angolul, alap-közép szint körül oroszul, spanyolul.Mégis a UK-ben horgonyozott le, ott él évek óta.Ő is ezt mondja, hogy a lengyel életszínvonal nem megfelelő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!