Ez igaz? És mi lett vagy lesz belőle? "Szentpétervári és moszkvai tisztségviselők is egyetértenek abban, hogy Vlagyimir Putyin nem jó vezetője az országnak, ezért lemondásra szólítják fel."
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 11:52
11/22 anonim válasza:
melyik propaganda oldalon írják? tudnál linket írni?
12/22 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam itt elküldeni a linket, de nem engedte meg a rendszer.
2022. szept. 12. 21:39
14/22 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit írt, hogy nehogy meg legyen sértve valakinek a szerzői joga.
2022. szept. 12. 21:47
16/22 A kérdező kommentje:
A válasz mezőben egy olyan linket ... próbáltál elhelyezni, amely esetleg sértheti harmadik fél szerzői jogait, így nem tudjuk azt megjeleníteni a honlapunkon. Felhívjuk figyelmed, hogy az általad leírtakkal kapcsolatos minden jogi és anyagi felelősség téged terhel!
Ezt írta.
2022. szept. 13. 05:26
18/22 anonim válasza:
"írta az Ukrajinszka Pravda"
hát mi mást írnának az ukránok...
bedőltél a kamuhírnek.
19/22 A kérdező kommentje:
Tényleg? Azt hol kell nézni, hogy ki írta? Mert én valami magyar nevet láttam, de lehet, hogy akkor ő csak fordította.
2022. szept. 13. 14:54
20/22 anonim válasza:
19: ebből a kommentedből kiderült hogy el se olvastad a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!