Innentől kezdve már hamar vége lesz a háborúnak?
Olvastátok a híreket? Jól állnak az ukránok nagyon is, elvileg.
Én nem támogatom egyik oldalt se, főleg az ukránokat de a háborút meg főleg nem! Örülnék ha vége lenne. Mire lehet számítani?
26/n
Szilvi
Én is örülök ennek a fordulatnak! :)
A "gazdasági hírek" oldaláról tájékozódom ilyen és ehhez hasonló eseményekről.
Remélem én is a legjobbakat!
48N
Nem lesz vége.
A háborút az USA robbantotta ki azzal, hogy az összes nemzetközi szerződést megszegve, felrúgva, körbevette tengeren, szárazföldön Oroszországot, és egyre szorosabbra fogta a gyűrűt. Az orosz Ukrajna elleni inváziója az erre adott válasz: visszaszerzi a saját területeit ( Krim, Donbasz, stb), ahol az ukrán szabadcsapatok ráadásul évek óta halomra gyilkolászták az ott élő orosz kisebbséget.
Az USA be akarja dönteni Európát és Oroszországot.
Ukrajna a front, az összecsapás helyszíne.
Az USA az EU-val fegyverezteti fel a saját háborúját, amit az orosszal Ukrajna területén vîv.
Egyúttal Brüsszelt olyan szankciók bevezetésére kényszeríti, melyek az orosznak hasznot hoztak, az eu-s országokat meg gazdaságilag a csődbe fogja dönteni.
Ehhez fokozatosan a saját embereit ültette a brüsszeli adminisztrációba.
A lengyeleknek és magyaroknak járó osztalék ( nem ajándék, nem támogatás) kifizetése azért nem történik meg, mert az EU nyugati fele lenyelte. Lopják a kifizetett gázunkat és olajunkat is.
Az USA párhuzamos célja, hogy az orosztól energetikailag váljon le egész Európa, és vegye meg helyette a 10-szer drágább, szar palagázt, amit hajókkal szállítanak, fűtőértéke szrt sem ér, a kitermelése iszonyú drága és természetkárosító a kitermelése és a szállítása is. Többe kerül a tankerszállítás maga, mint a gáz, amit szállít!
Erről a háborúról ezt érdemes tudni.
Nem lesz ennek vége sajnos, belátható időn belül, mert az USA nrm akarja, az EU vezetése meg a csicskája.
"6-én is valami hasonló véleményen vagyok mint te, de ma reggel a hírek miatt kicsit tényleg felcsillant a szemem hogy vége lesz és akkor újra 300 lesz a benzin és visszaállnak a régi árak, minden egy kicsivel kevesebbe fog kerülni, mint régen:/"
A régi árak nem fognak visszaállni akkor sem, ha tényleg vége lesz a háborúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!