Ki mint gondol a volt angol királnyő haláláról? †Nyugodjon békében†
először azt hittem, kamu...
a 100-ig már elmehetett volna, dehát kinek mikor
Én nekem az a véleményem gyíkbözsi haláláról meg a csicska síránkozó birka NPC tömegekről mint ennek az argentin úriembernek:
https://www.youtube.com/watch?v=7BF2vKEiMtQ
Tovább boldog síránkozást, hőbörgést lojalista luciferiánus talpnyalók!
22-Boldog őrvendést, egy idősnő halálához.
11
"az év majdnem minden napján eseményekre járnak, adakoznak, segítenek"
Ezt korrigalnam.
A kiralyno fiatalabb koraban is kb. evi 5 honapig szabadsagon volt, 2,5 honap aug-tol okt. vegeig Skociaban, masfel honap karacsonykor (Sandringham-ben) es masfel honap husvetkor Windsor-ban.
Az igaz, hogy ha valahova megindult, mondjuk kulfoldre vagy videkre latogatoba, akkor napi 10 programot bepakoltak neki, ami biztos faraszto volt. Es a "piros doboz", amiben az iratokat el kellett olvasni es alairnia, minden nap jott.
De messze nem volt annyi munkanapja, mint az atlagembernek.
Az adakozas sem teljesen ugy van: a kiralyi csalad tagjai egy-egy ugy melle odaallnak, felhivjak ra a figyelmet, de adakozni az emberek adakoznak.
Es az sem igaz, hogy azert vannak, hogy latvanyossag. Ez a felszin: de az uralkodonak az a diplomaciai funkcioja, mint Magyarorszagon a koztarsasagi elnoknek. Allamfo, nagyreszt ceremonialis szerepben. A csaladtagjai azok, akikre igazabol nincs szukseg, csak ahhoz, hogy ha kell, helyettesitsek, vagy az orokosnek, hogy beletanuljon. Az egyik valtozas biztos, hogy az lesz, hogy radikalisan lecsokkentik az egesznek a meretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!