Jelenleg a Balmoral-kastélyban tartózkodik, és az orvosi felügyelet annyit jelent, hogy ott van vele pár orvos a kastélyban, akit azonnal tudnak riasztani.
De ha ennyire súlyos a helyzet mint ahogy beállítják, akkor miért nem viszik mégis kórházba?
96 évesen már a kórházban sem tennének vele csodát.
2022. szept. 8. 18:28
4/17 anonim válasza:
Valószínűleg ez az ő akarata, hogy ne vigyék.
Biztos ott akar meghalni.
2022. szept. 8. 18:29
5/17 anonim válasza:
Valószínűleg jobb szeretne ott meghalni, mint egy kórházban. 96 a mama, a végelgyengülést kórházban sem tudják kezelni. Ha kórházi beavatkozással gyógyítható szervi baja lenne, akkor már műtenék.
2022. szept. 8. 18:29
6/17 anonim válasza:
Hát mert minek? 96 éves, ha adnának is neki a kórházban valamennyi időt, azt sem élvezné aktívan. Az ő helyében én se mennék sehová. Jön a család, vannak orvosok, ha nagyon fáj, akkor adjon valamelyik morfiumot, aztán ennyi volt.
Szerencsétlen 70 éve királynősködik, valószínűleg elege van már belőle.
2022. szept. 8. 18:32
7/17 anonim válasza:
Egyrészt már minek, másrészt nyilván olyan privát orvosi felszerelése lehet, hogy csak ámulnánk rajta valszeg.
2022. szept. 8. 18:48
8/17 anonim válasza:
"hogy ott van vele pár orvos a kastélyban"
Az a pár orvos a kastélyban annyit jelent olyan felszerelés van ott hogy még szívtranszplantációt is eltudnának végezni
2022. szept. 8. 19:26
9/17 anonim válasza:
Az apját helyben operálták is. Megvannak a szükséges eszközök, én úgy tudom. A papát már nem lehetett megmenteni, nem a kórház hiánya miatt halt meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!