A katasztrófa szélén áll Európa?
Vlagyivosztokban a gazdasági konferencián (sok egyéb mellett!!!) Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin kijelentette, hogy..."megfagytok a télen mint a farkas farka".
A sok egyebet már ide sem írom (megtalálható az interneten...az idézőjeles, farkasos címsor bemásolásával a keresőbe), a lényeg, hogy ilyen magabiztosan, energikusan csak az tud nyilatkozni aki mindent tud és mindent előre lát. Vlagyimir Vlagyimirovics egy ilyen ember.
Minden de minden úgy alakul ahogy ő és nem ahogy Európa és az USA akarja. Engem ez a nyilatkozata győzött meg végképp. Mindent előre tud.
Az oroszoknak pont annyi, de inkább több idő és pénz alternatív eladási lehetőségeket kiépíteni(csővezeték, LNG terminál), mint amennyi idő és pénz az EU-nak alternatív forrásokat és ellátási útvonalakat kialakítani.
Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az EU ezt megoldja 1-2 év alatt, míg az oroszok majd elkészülnek... 3-5 év alatt, ha egyáltalán nyugati technológia nélkül menni fog.
Ráadásul még csak nem is lenne szükség további alternatív gázforrásra az EU-nak, az orosz gáz maradék része(ami még jön) kiváltható lenne mindössze energetikai korszerűsítésekkel is.
És mint tudjuk Putyin a tévedhetetlen, sosem beszél hülyeséget, sosem hazudik...
Nem gondoltál még rá, hogy kiköltözz? Nem a hanyatló nyugatra, hanem a felemelkedő Oroszországba. Na?
"Így van. Putyin ezt is lenyilatkozta."
Hát ha ő mondja, akkor biztosan úgy van. Bár mintha azt is ő mondta volna, hogy nem támadja meg Ukrajnát. Meg 2014-ben is mondott olyat, hogy nincsenek katonái a Krímben.
"Az oroszt sok mindennel lehet vádolni (mert lehet...) de azzal nem, hogy az adott szavát nem tartja meg és, hogy a vele szövetségest cserben hagyná."
Hát a pofám leszakad :D :D
"Meg kell tiltani az ukrán gabona európába irányuló exportját mert az óriási csalás, hogy az Ukrajnából elindított gabonát nem az arra rászoruló országok kapják hanem spekulánsok."
Egyem meg, a kis világmegmentő! Nem talán az ő háborúja miatt nem jön ki a gabona Ukrajnából, ami élelmiszerválságot okoz :D. Mindjárt megköszönöm neki a jóságát. Elvoladok az öreg filantróp Vlagyimirtól... :D
Sokszor elgondoltam már (ráérő, unalmas időmben:-), hogy mi a franckarikáért van ez az oldal! Mi értelme, hogy van?
Hiszen egymást meggyőzni nem tudjuk, egymástól tanulni nem akarunk, egymás véleményét lesz*rjuk, és mindenki csak fújja, fújja, fújja a magáét és slusszpassz!
Mi értelme ennek?
Én is leírtam a "kérdésemet" (illetve mondanivalómat), alá is támasztottam , tehát nekem van igazam (illetve Vlagyimir Vlagyimirovicsnak!!!...hogy jövök én hozzá, hisz csak őt idéztem) és ahelyett, hogy egymás véleményét tisztelnénk, egymásnak igazat adnánk, egymástól tanulnánk...egyesek az észérvekkel szembe mennek és az ellenkezőjét írják az igazságnak le.
Úgysem fognak tudni meggyőzni, mint ahogy én sem őket hiába nekem (illetve Vlagyimir Vlagyimirovicsnak!) van igaza!
Akkor meg mégis miért van ez az oldal...?
Azt hiszem rájöttem...
Szelep, hogy a gőzt kiengedd (kiírd magadból) és, hogy amíg EZ lefoglal addig sem foglalkozol a valóban értelmes, hasznos dolgokkal.
Mindannyian átvert barmok vagyunk kérem szépen...
Persze a lényeg, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics győzzön (és az a világnézet amit képvisel) akkor itt is rend lesz.
"Én is leírtam a "kérdésemet" (illetve mondanivalómat), alá is támasztottam"
Semmit nem támasztottál alá. Az, hogy Putyin propagandaszövegeit beidézed, nem alátámasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!