Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Roger Waters leírta az igazság...

Roger Waters leírta az igazságot???

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem totálisan igaza van!

Ezt kellene belássa Zelenszkij és az EU is, és persze az USA is, csak hát nem az ő bőrüket viszik a vásárra, sőt...

2022. szept. 6. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Az igazság, köztudott, hogy odaát van!
2022. szept. 6. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Mesterséges ez is. Ahogy a C sem kerek, ez sem az. Oroszország a világhatalom egyik oldala, és hiába kap támogatást Ukrajna, ez akkor sem kerek. Valoegészwn más folyhat a háttérben. A laborok felszámolása.
2022. szept. 6. 14:56
 3/5 MDaniel98 ***** válasza:
91%
Nem számít semmit se a véleménye az a helyzet. Csak annyit mint bármelyik nem politikai tényező emberé.
2022. szept. 6. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
43%

A probléma ezzel az, hogy ha Ukrajna enged a jelenlegi helyzetben, akkor sincs semmi garancia rá, hogy putler nem fog újra próbálkozni később.

Mit jelentene, ha az ukránok nem védenék meg magukat ebben a háborúban? Belátható időn belül a nemzet halálát.

Gyáva népnek nincs hazája! Ez egy örök igazság.

2022. szept. 6. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:
3# értem, amit írsz, de nem azt kérdeztem, hogy számít e a véleménye, hanem, hogy igaza van-e????
2022. szept. 6. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!