Az oroszok minden héten egy nap elöntik a gyakorit az oroszpárti kérdésekkel?
A háború kezdetén elég sok orosz propagandát toló kérdés volt za oldalon majd ezek száma jelentősen visszaesett. Majd jött egy pár hetes időszak amikor erősen gyaníthatóan google fordítóval írták ki a kérdéseket, borzalmasan rossz magyarsággal.
Az utóbbi pár hétben viszont azt vettem észre, hogy minden héten van egy nap, amikor tömegesen kerülnek ki a háború/szankciók/külpolitika/világpolitika kapcsán az oroszpárti propagandakérdések, de mindig csak 1,de legfeljebb 2 egymást követő napon és nem minden héten ugynaazon a napon.
A héten szerintem a mai az ilyen, mert már most is van a szokások kliséket puffogtató kérdésekből vagy nyolc és még nincs is este :D
Ezt csak én vettem észre? Vajon ez csak véletlen vagy egy tervezett dezinformációs/propagandafolyamat része?
Megérem én azt az életben, h a magad fajta valami értelmeset is beír?
Azt hiszem a héten két napon aktívak. Az elmúl pár órában megint tele a politika kategória hasonlókkal:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
#25: igazán nincs mit, jösz egy sörrel :D
#26: amíg nem 24/7-ben nyomják addig sztem nem
Most a nagy vereségük hírére aktivizálódhattak, szerintem túlóráztak a drágák. Ha már a fronton lévő bajtársaik menekülnek, nekik a kiberfrontot tartani kell.
A szovjet-orosz hatalmi konstruktíva ilyen, minden, akár jelentéktelennek tűnő platformot uralni akarnak, mert annyira paranoid maga a rendszer, hogy mindentől félnek. Annak idején, amikor nem volt internet, akkor is ezt csinálták, hisz még minden családban, meg a legutolsó munkahelyen, még az iskolákban a diákok között is helyeztek el ügynököket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!