Mi a véleményetek arról hogy az ENSZ is elismerte hogy Ukrajna lövi az atomerőművet?
Az ENSZ köszönetet mondott Oroszországnak amiért megvédték a NAÜ munkatarsait és az erőművet az ukrán támadásoktól.
Mi a véleményetek arról hogy már az ENSZ szerint is Ukrajna akar atomkatasztrófát okozni?
Oroszhírek...
Még szerencse, hogy egy rakás felvétel van a neten az Enerhodar felett "dolgozó" orosz hrlikopterekről. A csíragyász oroszok ahhoz is hülyék, hogy egy false-flag akcióhoz ne olyan helikoptereket használjanak ami Ukrajnának nincs.
Kíváncsi leszek arra az ENSZ határozatra :)
Néha megpróbálnék hozzászólni egy ilyen jellegű kérdéshez, de ha nem az első vagyok, akkor már tele van olyan kommentekkel ahol a kérdéstől függetlenül egymást sértegetik az emberek.
Ebbe meg kár belecsöppenni.
Nem akartok keresni valami sportot vagy valamit, ahol le tudjátok vezetni a frusztrációtokat?
John, te amúgy minek gondolod az ukrán vezetést? Én értem az álláspontodat, néha egész értelmes válaszokat tudsz adni nem a háborúval kapcsolatosan, de te nem nézed ki őszintén az ukránokból azt amivel vádolják őket a háború során? Már nem egy oroszpropagandáról derült ki, hogy lehet mégiscsak van benne valami, és nem egy ukrán hírről derült ki, hogy óriási kamu. Én is elítélem az oroszokat, nyilván ők az agresszorok ebben a konfliktusban, ők is hazudnak, de minden ukrános kérdést szétrollkodsz, hogy ez csak egy orosz kitaláció, még akkor is ha videók vannak róla, hogy az ukránok mit művelnek.
Persze van esély arra, hogy az oroszok saját magukat lövik. De most komolyan szerinted olyan elképzelhetetlen, hogy az ukránok mégiscsak lövöldözik azt az erőművet, hogy az oroszokra kenjék? Amilyen idióta, korrupt, maffiaállamuk volt évek óta, háború előtt is én nem gondolnám kizártnak, hogy ekkora disznóságokat csinálnak (egyébként ők is szlávok, tudjuk milyen csodálatosan tudnak viselkedni háborúban).
Én trollkodom szét a kérdéseket? Ez mókás, főleg úgy hogy elég gyakran normálisan kifejtett válaszokat írok és nem végighazudom mint ti az Amnestyset. :)
Rengeteg propagandáról derült ki, hogy propaganda. A háború alapvető eszköze a propaganda és a dezinformáció. Én próbálom kettéválasztani a materiális/technikai/haditechnikai propagandát a bullshittől.
Az erőművet elfoglalták az oroszok? Igen.
Tároltak az erőművön belül ellátmányt? Igen.
Ők nyilatkozták, hogy aláaknázták az erőművet? ( ezt nemtom )
Voltak harcok az erőmű körül? Igen
Az oroszok szerint az ukránok 3 hete lövik az erőművet. Igaz? NEM
Azt a 6 épületet egy délelőtt offolni lehet és ez már a bullshit propaganda, hogy az ukránok az erőművet lövik.
Lőtték az oroszokat? Persze.
Visszalőtek az oroszok? Naná
Voltak harcok az erőmű 3 kilométeres körzetében? Voltak.
Voltak harcok az erőműben?Sérülés?Tűzêrségi csapás nyomai? Voltak?
3 hét "az ukránok lövik az erőművet után" múlt héten kikerültek a műholdképek és harcoknak semmi nyoma az erőmű területén. Akkor most lőtték az ukránok vagy nem?
Undorító, ahogy sokan összemossák a dolgokat, hogy propagandaelőnyt kovácsoljanak belőle. Fél Magyarország azért retteg már hetek óta, mert jön a zaporizzsjai Csernobil, közben az erőmű területe szebb állapotban volt múlt héten, mint Diósgyőr...
Néztem a tegnapi videókat amik kikerültek és érdekesek. Maga az egész érdekes. Az oroszok behívták az IAEA megfigyelőit az általuk felügyelt erőműbe majd erről heteket tárgyaltak. Azok furcsa mód Kijev felől érkeztek.
Megállapodtak mindenkivel, hogy X napon jönnek az IAEA arcok, majd aznap pont ott becsúszik egy-két tűzérségi csapás ( a szomszéd városban ) és orosz KA-52-esek repkednek a város felett és lövöldöznek ide oda ( erről csak olvastam, videó csak a repülésről van ) úgy hogy ők hívtak időpontra oda egy megfigyelőbrigádot.
Te is így szervezed az ügyeidet? Az ukránoknak kellett biztosítani a megfigyelőket, ők az aktív tűzérség miatt megállították az ellenőröket aztán lehet ők löttek az elkenőrök álcája mögül, de sztem ezt a nyugati támogatóik nem lájkolnák.
Láttam a videót a delegáció megérkezéséről, egy olyan fehér Toyotát dobhatnának nekem is, de az erőmű áll,egyben van.
Viszont a kérdező állítása és a "forrása" nettó hazugság mert a benne szereplő videóban nem hangzik el olyan amit ő és a többiek is írnak, ezt azok veszik be akik alapszinten sem tudnak angolul- ami gáz 2022-ben.
Akkor most az a trollkodás, hogy felhívjuk a figyelmet egy-egy hazugságra vagy az hogy a kérdező simán hazudik.
Majd ha az ensz kiad egy nyilatkozatot amiben elismeri a dentieket akkor az úgy lesz. Ilyen egyelőre nem történt meg és a linkelt videón sem hangzik el ez.
Ugyanez volt a szitu az Amnestys cikknél is: olyan dolgot állítottatok ami abban nem vagy nem úgy szerepelt. Ott is hazudott valaki és nem én mert linkeltem és idéztem az amnesty jelentését betűről betűre. Az sem volt trollkodás, ahogy ez sem az.
Ez a sok mocskos hazudozó meg eltakarodhatna Norilszkba ércet bányászni.
"harcoknak semmi nyoma az erőmű területén."
Maga Grossi jelentette ki, hogy "az orosz megszállás alá került zaporizzsjai atomerőmű láthatóan többször is megsérült" és azt is állította hogy ott tartózkodása alatt is hallott lövéseket nehézfegyverektől. Nem tudom milyen műholdképeket láttál, de ha az oroszok, az ukránok és független szakértők is egyhangúan állítják hogy az erőmű megsérült, akkor az valószínűleg úgy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!