Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a német kormánynak fontosabbak az ukránok mint a saját népük?

Figyelt kérdés

Annalena Baerbock német külügyminiszter szerint őt nem fogja érdekelni ha tüntetni fognak a fagyoskodó németek,a saját szavazói,ő akkor is kiáll Ukrajna mellet és nem vonja vissza a szankciókat még akkor sem ha éhezni és fázni fog a nép.

[link]

Mi a véleményetek arról hogy a németeknél egy idegen ország fontosabb mint a saját népük akarata?

2022. szept. 1. 08:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

A libbant értelmiségieknek annyi szellemi potenciáljuk sincsen,hogy legörgessenek és megnézzék a Twitter mint alapforrást. 🤷

[link]

2022. szept. 1. 09:25
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Én most vesztem össze saját magammal, nem tudom, hogy libbant értelmiségi vagyok-e, ha egyébként twitterezek és használom a twittert. Most akkor mi van?
2022. szept. 1. 09:28
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

A német nyugdíjasok már települnek át télire

Megy majd az idegenforgalom, mert nyilván a fürdőkbe is elmennek majd

2022. szept. 1. 10:12
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Orbán nak meg fontosabb az oroszok érdeke minta saját népe érdeke...
2022. szept. 1. 10:48
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

Nem ezt mondja, amit hazudsz.

Azt mondja, hogy utcára mennek, mert magasak az árak és ezért fognak kapni szociális támogatást.

Sehol sem mondja azt, hogy az embereknek fagyoskodniuk kell.

2022. szept. 1. 10:53
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Úgy látszik, hogy morálisan a számára megfelelő helyen legyen fontosabb neki annál mint, hogy mégegyszer esélye legyen politikai befolyást szerezni magának.
2022. szept. 1. 11:30
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
A szankciók nem az ukránok, hanem az oroszok miatt vannak. Nem mindegy.
2022. szept. 1. 13:37
 18/22 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Megy majd az idegenforgalom, mert nyilván a fürdőkbe is elmennek majd"

Mármint azokba a fürdőkbe, amiket lezárnak télre, mert 7x lesz a gázszámlájuk?

2022. szept. 1. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

"Mondjuk hogy ehhez még tapsikolnak is a németek más kérdés."

te Németországban élsz amúgy, hogy ennyire tudod? senki sem tapsikol, csak az olyan agymosottak, mint otthon a fideszesek. ha beszéltél már értelmes némettel, akkor tudnád, hogy a hátuk közepére sem kívánják az ingyenélő migránsokat (nem csak a feketéket...), mint ahogy az ukrán háborút sem. és elhiheted, jó pár német ezek ellen van. az, h a politika kavarja a xart, nem az átlag német tehet. szerinted miért választottak most baloldalit a jobboldal helyett? mert nyilvan elitéléték a jobboldali merkeli szennypolitikát. csak azt épp senki sem tudta, h a bal oldal is ugyanazt a xart folytatja, mint a jobb...

2022. szept. 2. 11:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Erről kaphatnánk német nyelvű eredeti forrást is?

Ha ez tényleg így van, eléggé elkeserítő, nyílván nem értem teljesen és nem is támogatom. Már csak azért sem, mert látjuk, hogy ezeknek a szankcióknak nincs hatalmas hatása Oroszországra. Csak saját magunk alatt vágjuk a fát vele az EU-ban.

2022. szept. 5. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!