Támogatnátok egy horvát-magyar perszonáluniót? Mit gondoltok az ötletről?
Figyelt kérdés
-Közös horvát-magyar haditengerészet és halászat
-Magyar és horvát is hivatalos nyelv, magyar iskolákban horvát órák, horvát iskolákban magyar órák
-Jobban lehetne kapni egymás termékeit boltokban
-Közös parlament
-Két főváros, Zágráb és Budapest, és egy tárgyalóváros, Letenye
2022. aug. 25. 15:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1/10 anonim válasza:
És ki lenne az a bizonyos közös személy?
2/10 anonim válasza:
Inkább mint az osztrákkal közösködést. A horvátok legalább nem olyan nyomi nemzet.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Felőlem mehet, ha nem Orbán lesz annak elnöke.
5/10 anonim válasza:
Nekem csak a tenger kell és a hegyek.
6/10 MDaniel98 válasza:
Tőlem jöhet, de szerintem a horvátoknak elegge lenne a perszonálunióból főleg azért, mert eléggé eltudnánk őket nyomni, ha akarnánk.
7/10 anonim válasza:
Igen, de csak a lélekszám/hatalom miatt is MAGYAR-HORVÁT a sorrend! 🙂
Minkét országnak kedvező lenne. Szerbiában meg ha jönne mondjuk egy barom nemzetiség-ellenes kormány, így kevésbé mernének legénykedni.
8/10 anonim válasza:
Te ennyire hülye vagy-vagy csak fogják a kezed? Horvátország jövőre vezeti be az Eurót, és ők nem akarnak kimászni belőle... egyébként személyi igazolvánnyal a jó hűvös portugál tengerig is lemehetsz....
9/10 anonim válasza:
Ha lehetne kapni bureket itthon bármelyik pékségben, szupermarketben, akkor már írom is alá.
10/10 anonim válasza:
Én biztosan, de szerintem a hovátok már kevésbé:D
De szerintem mindkét ország jól járna, erősebb gazdaság, sokszínű kultúra stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!