Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fél évvel ezelőtt gondolta...

Fél évvel ezelőtt gondolta valaki hogy az orosz ukrán háború még fél év múlva is tart majd?

Figyelt kérdés

Mikor februárban pont ma fél éve megtámadták az oroszok ukrajnát, sokan 1-2 hetet jósoltak csak az ukránoknak...

És még most se látnia végét.

Szerintetek ez mennyire "ciki" az oroszokra nézve?

2022. aug. 24. 18:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Én azt hittem, hogy augusztusra elfoglalják az oroszok Ukrajna felét. Tévedtem.
2022. aug. 24. 18:45
 2/32 anonim ***** válasza:
3%
Ez mindig bene van a pakliban, az iraki-iráni háború is hosszú évekig tartott, a délszláv háborúk is.
2022. aug. 24. 18:48
 3/32 anonim ***** válasza:
25%

Az oroszok még így is létszámhátrányban Ukrajna 1/4-ét elfoglalták, ez azért nem rossz teljesítmény.

Annyiban ciki hogy Putyin nem tudom hogy gondolta azt a hülyeséget hogy menetlépésben egy maréknyi katonával majd bemasírozik Kijevbe. Meg gyakorlatilag az orosz sereg már tavasz óta szenved és állóháborút vív, ha Putyin nem rendeli el a teljes mozgósítást akkor nem fogják tudni Ukrajnát elfoglalni ez teljesen világos. Ezt Putyinnak idővel meg kell lépnie ha akar még ott valamit.

2022. aug. 24. 18:50
 4/32 anonim ***** válasza:
86%
Én azt írtam a háború előtt hogy az orosz létszám kisebb mint az ukrán, így lehetséges hogy megállítják az oroszokat. Mindenki lepontozott meg lehülyézett itt. Csütörtökön hajnalban kezdődött az invázió, este már jöttek a videók a kilőtt orosz tankokról. Hétvégén pedig már özönlöttek az ilyen videók, akkor többen sejtették hogy itt gond lesz az invázióval.
2022. aug. 24. 18:51
 5/32 anonim ***** válasza:
6%
Akkor az oroszok is villámháborút terveztek, nem számítottak ellenállásra. Pár nap alatt ez megváltozott, utána lehetett tudni, hogy évekig tart majd. Ciki az ukránokra nézve, hogy egy 40 milliós országot el tud foglalni pár 100 ezer orosz... Bármeddig elmehetnek, már csak az a kérdés, meddig akarnak.
2022. aug. 24. 18:52
 6/32 anonim ***** válasza:
28%

Én orosz párti vagyok, de Putyin elszámolta magát, ha villámháborút tervezett - mondjuk erre semmi bizonyíték nincs.

De az az ukránokra nézve ciki, hogy 1 millió fővel nem tudnak mit kezdeni a 200 ezres ukrán sereggel, aminek - az állításuk szerint) a 25%-át elpusztították.

2022. aug. 24. 18:54
 7/32 A kérdező kommentje:

Szerintem Putyin nagyon elrontotta ezt...

Lassan már Oroszország jövőbeni létezése lesz a tét, mert ha ez sokáig elhúzódik teljesen tönkre megy az orosz gazdaság, teljesen elszigetelődnek a fejlett világtól.

És ha elkezdenek éhezni az emberek akkor bármi lehet.

Olvasni olyan elemzéseket is hogy oroszország ázsiai részén a nem orosz nemzetiségű emberek már most éeheznek, nyomorognak és kezd elegük lenni, Mi van ha fellázadnak?

Szétesik az ország

Putyin nagyon nagy idióta, még most is kiszállhatna a háborúból, igaz ő menne a levesbe de az országa nem.

Ő most feláldozza az egész országot csak hogy ő haláláig diktátor maradhasson.

Ez kicsit emlékeztet Orbán Viktor munkásságára... Reméljük mi nem igy végezzük majd mint Orbán példaképének alatvalói:)

2022. aug. 24. 18:59
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Ráadásul az NRA is felemelkedik lassan, polgárháború is lehet a vége
2022. aug. 24. 19:02
 9/32 anonim ***** válasza:
23%
Az oroszok önellátóak élelmiszerből, soha nem fognak éhezni.
2022. aug. 24. 19:03
 10/32 anonim ***** válasza:
30%

#7 ki szakítja szét őket keleten? :DDDDD

A 30 ezres vágottszemű nomád népek akik jurtában laknam? Ne viccelj már.

Az oroszok nem fognak éhezni, ne aggódj.

2022. aug. 24. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!