Milyen mértékben hat ki Sanna Marin politikai megítélésére, hogy Finnország miniszterelnökeként úgy partizik, mint egy tini kislány?
Házas és más facikkal táncikált:
Egy szemtanú azt állította, hogy a „nyilvánvalóan ittas” miniszterelnök „legalább három különböző férfival táncolt”, emellett pedig „két férfi ölébe is ült” a szórakozóhelyen.
Ott van róla videó is, ahol egy facival táncikál. Ribizli.
Nekem úgy tűnik hogy qrvára lexarja.
És jól teszi!
Vannak határok, és azokat nem ő lépte át. Ő a magánéletében bulizott mint magánember, és ebbe a magánéletébe pofázik bele a politika.
A qva anyjukat. Semmi közük hozzá.
Szerintem ott helyben semennyire. Az egész témát a kelet európai Oroszországból támogatott propaganda, ideértve olyan a magyar kormány által finanszírozott nemzetközi oldalakat mint a V4 News fújják fel, hogy eltereljék a figyelmet.
Egyébként mitől más az, hogy egy miniszterelnök Finnországban részegen bulizik annál mint amikor Tiborcz pálinkát tölt Orbannak, vagy amikor Putyin meztelenül lovagol a tajgán. Nem vagyok feminizmus szimpatizáns, de az vesse Sanna Marinra ez első követ, aki sosem bulizott még.
Egyébként meg míg Finnországban a miniszterelnök részegen bulizik, itt nálunk 10% feletti az infláció és a rezsicsökkentés csökkentés, és a benzinár sapka kivezetését követően várhatóan még lesz 20% is. Ebben a helyzetben a miniszterelnök azt mondja, hogy több pénzt kell keresni, miközben semmiféle állami intézkedés nem történik, pl. az energia áfájak csökkentése vagy támogatás nyújtása az állampolgárok számára. De hát ugye kinek mit intézett a kormánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!