Ugye nem lesz III. világháború?
Figyelt kérdés
Ugye van az a háború, ami Oroszország és Ukrajna között folyik, de most nemrég hallottam olyanról is, hogy Kína és Taiwan között is van valami konfliktus. Ugye ezek nem fognak kiterjedni akkora területre, ami már világháború lenne? Eléggé aggaszt ez a dolog, mert fiatal vagyok még, 20 év alatti, és nem szeretném, ha még azelőtt tönkremenne a világ, hogy éltem volna ténylegesen. Így is van elég baj a világgal, ahogy elnézem, de remélem, hogy harmadik világháború azért nem lesz.2022. aug. 17. 19:23
11/13 anonim válasza:
Milyen életet szeretnél élni? Izgalmasabb nincs egy háborútól. Éhezés, bujkálás... Imádtam számháborúst játszani.
12/13 anonim válasza:
Lesz drasztikus népességcsökkenés mert nagyon sok a hülye, kérdés hogy milyen formában.
13/13 Blue Child válasza:
Húsztól negyvenig egyetlen egy hírt sem olvastam el, semmiről sem maradtam le, csak a szívinfarktusról és a sztróktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!