Mi a véleményetek arról hogy a magyar Szent István dallal ünnepelnek Moszkvában?
Figyelt kérdés
Havasi Balázs "ó Szent István" című dalával ünnepelnek Moszkvában,a dallal valószínűleg a Donyecki népköztársaság oldalán harcoló magyar Szent István légió előtt tisztelegnek.
Mi a véleményetek?
2022. aug. 13. 23:10
2/7 anonim válasza:
Még ha igaz is lenne, akkor is a sztratoszféra magasságából fossantanám le, h egy náci rezsim melyik másik keresztényfasisztoid rezsim nótáját fújja.
A kretén álhíroldalad linkjét meg tartsd meg magadnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj de frusztrált itt pár troll.
2022. aug. 13. 23:23
4/7 anonim válasza:
Ha Fidesz-szavazó lennék, tuti kiverném rá.
5/7 anonim válasza:
Hihetetlenül nehéz hinni ennek az oldalnak.
7/7 anonim válasza:
Ettől a daltól most hihetetlenül fideszes lettem, kokárdát kötöttem a farkamra és azonnal elkezdtem lopni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!