Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most hogy kiderült hogy...

Most hogy kiderült hogy ukránok 5 napja elzártak a barátság köolaj vezetéket mennyi idönk van meg kifogy a kőolaj tartalék? vagy vasuton vagy a dunan feltudunk úsztatni olajjal teli hajókat és igy issszonyat drágán de működni tovább?

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 13:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
49%
Én ma már tömegközlekedéssel mentem dolgozni.
2022. aug. 9. 13:58
 2/23 anonim ***** válasza:

Szerintem hamarosan korlátozásokat vezetnek be.

Pld. maximálisan 20 liter naponta egy autónak.

2022. aug. 9. 14:00
 3/23 anonim ***** válasza:
Páros-páratlan rendszám.
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
A háborúpártiak is mehetnek gyalog.
 5/23 Japán Gulyás ***** válasza:
100%
Igen, fel tudnák hozni - pl. Svájcban is van kőolajfinomító (Cressier) ahova vasúton viszik francia kikötőkből. Ehhez viszont a MOL-nak hónapokra előre le kellett volna foglalni a szállítmányozási kapacitást. Ha most kimennek a piacra akkor tudnak venni legfeljebb november-decemberre.
2022. aug. 9. 14:01
 6/23 A kérdező kommentje:

2#pedig a mostani hiany a finomitok miatt van de eddig olaj volt böven ,

most ha olaj se lesz akor mit csinalunk hiaba teszik karba a finomitott ha nem lesz eleg

7/23 anonim ***** válasza:
85%
Hol hallottad ezt?
 8/23 A kérdező kommentje:

7#olaj eddig akadalynelkul jött. a Becsi a Pozsonyi es a Százhalombatta finomitto jelenleg nem muködik es ide az árkorlatozas miatt tavolabbrol meg nem hoznak ez miatt van hiany.

orosz olajjal eddig semmi probléma nem volt oroszok kuldenek most is de ukránok mar nem engedik valami pénzügyi probléma miatt

2022. aug. 9. 14:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam a hírt időközben, ha más is keresné:

[link]

2022. aug. 9. 14:07
 10/23 anonim ***** válasza:
26%
Nyilván aki csak teheti tömegközlekedjen, esetleg a kritikus időszakra lehetne ingyenes.
2022. aug. 9. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!