Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehetséges, hogy idővel...

Lehetséges, hogy idővel megcsappan a republikánusok aránya az LGBTQ propaganda miatt?

Figyelt kérdés
A BLM, LGBTQ és a többi hasonló lobbyk már kiskorukban kimosság a fiatalok agyát.

2022. aug. 6. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#10: Szerintem meg te egy hedonista, sátánista f*sz vagy.
2022. aug. 6. 17:10
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Én neopogány vagyok.
2022. aug. 6. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
#11Ez meglepő,hogy ezt mondod,mivel a szabadidőmet nem a saját élvezeteim halmozásával töltöm el mivel nem vágyok ilyenekre.Tudománnyal és különféle művészetekkel foglalkozok ilyenkor.És a sátánista se jött be,én maximális mértékben ateista vagyok és nem támogatom a gonoszságot.:)
2022. aug. 6. 17:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Illetve valamilyen sportot is tervezek űzni a szabadidőmben csak nem tudom még mit.
2022. aug. 6. 17:18
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

A most esedékes amerikai időközi választásokon a republikánusok pont, hogy ezzel az abortuszos húzásukkal rontottak a saját esélyeiken. Kansasban, a minta republikánus államban népszavazáson szavazták le az abortusz betiltását rekord részvétel mellett: [link]

Felmérések szerint is az amerikai felnőttek kb 55-60%-a támogatja az abortuszhoz való jogot, ami azt jelenti, hogy a republikánusok szavazók egy része is.

Az LMBT-jogokkal is hasonló a helyzet, mivel a milleniális (azaz a 90-es évek közepétől született) republikánus támogatók 60%-a egyetért azzal, hogy az azonos neműek is házasodhassanak: [link]

Tehát ha a republikánus párt nem halad az idővel és a maradi ideológiákat (homofóbia, abortuszellenesség) nem veti ki magából akkor az hosszú távon tényleg nem lesz nekik kifizetődő.

2022. aug. 6. 17:24
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
#15: Keményen fel kell lépni az LMBTQ-lobbi ellen, betiltani a melegházasságot, újra konzervatív elvek mentén nevelni az embereket, és akkor majd megint kisebb lesz a melegházasság támogatottsága.
2022. aug. 6. 17:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem a normális emberek nem eszik meg ezt a sok szart, amit az "új" világ tár eléjük mint normát. Aki meg igen az meg megérdemli a savat.
2022. aug. 6. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

#16 Ez nem így működik. Az emberek ebben az esetben az elnyomást látnák. Jelen esetben nem látnak semmilyen elnyomást, így az általad kívánatosnak vélt folyamat csak az ellenkező irányba sülne el.

"újra konzervatív elvek mentén nevelni az embereket"

Mi az, hogy nevelni, először is az államnak miért kellene nevelni való gyerekeknek tekinteni az embereket? Nem pont a jobboldal az aki kisebb államot és nagyobb szabadságot akar az embereknek, akkor miért akarod az embereket "nevelni", hol itt a logika? Nem ti mondtátok pont, hogy "a gyerek szexuális felvilágosítása a szülő dolga", itt viszont nem játszik ez, hogy itt sem az államnak kellene az ideológiáját az emberekre erőltetni?:D

2022. aug. 6. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
#18: Attól még van iskola, ahol nevelést kapnak, van kultúra, amivel találkoznak. Ha nem kapják a liberális, LMBTQ-szennyet, akkor kevésbé lesznek érzékenyíthetők.
2022. aug. 7. 06:50
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es na mert a fasiszta szenny amit ti előadtok az jó, mi? Ti pont azok vagytok akik egy szivárványtól is "b*zipropagandàt" obégattok.
2022. aug. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!