Az EU leállítja végre a szankciós politikáját a brutàlis környezetszennyezés miatt amit okoznak vele? Ha már az emberek megélhetése abszolút nem érdekli őket.
Figyelt kérdés
Magyarországon konkrétan fával és szénnel fűtéssel vagyunk kénytelenek reagálni a szankciós politikára. Gondolom ugyanez megtörténik a többi európai uniós országban is. Holott eddig pontosan az volt a cél hogy a szilárd tüzelést beszüntessük mert nagyon környezetszennyező.2022. aug. 6. 10:48
11/19 A kérdező kommentje:
Télen a szegénység miatt a kertváros levegője már most is tűrhetetlen. Igen, ehhez képest akkor kíváncsi vagyok, hogy milyen állapotok fognak eluralkodni az EU dilettáns szankciós politikájának köszönhetően.
2022. aug. 6. 11:52
12/19 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a gázon nincs semmilyen szankció, mégis az egekben van, ahogy már a szankciók előtt is magas volt, az érdemben nem változtatott rajta.
13/19 A kérdező kommentje:
9. Mainstream birka. 🐑🐑🐑
2022. aug. 6. 11:54
14/19 anonim válasza:
#12 Pont ez a lényeg, hogy nem kell valós szankció, annak belebegtetése is hatalmasat emelt a gáz árán, mivel kiszámíthatatlanná vált a gázellátás.
Aki tudott az vásárolt még sokat az orosz gázból, ahogy az oroszok is készülnek arra hogy ha nem venne Európa tőlük gázt, akkor is legyen vevőjük.
Ha semmi köze nem lenne a szankcióknak a gáz áremelkedéséhez akkor miért haknizná körbe a világot az eu parlament vezetője meg a többi nyugati ország vezetője azzal, hogy mindenhonnan gázt szerezzenek be? Akkor miért kötöttek percek alatt sok éves szerződést az amerikaiakkal cseppfolyós gázszállításra? Miért lett azonnal Venezuela elfogadhatóvá, mikor 2 éve még pont úgy szankcióztak ellenük mint most az oroszok ellen?
15/19 Isti22 válasza:
Nem kell türelmetlenkedni, jövő tavasszal lesznek friss GDP adatok, majd akkor látszódik, kinek fájt jobban.
16/19 anonim válasza:
Tudod, aki úgy tartja optimálisnak kezelni a jelen helyzetet, hogy egy rég nem látott aszály közepén hoz olyan döntést, hogy vágjuk tarra a természetvédelmi területeket azért, hogy a tüzelésre teljesen alkalmatlan friss fával fűtsünk olyan iskolákat, amikben nincs is szilárdtüzelésű kazán, az nem az EU miatt teszi, hanem saját jogon ment el az esze.
17/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek 14-gyel, nem veszitek figyelembe a "hepaj" faktort ami nagyon jelentősen befolyásolja a helyzetet, a hisztéria mondhatni többet számít mint a valóság, mondom a példát. Az olaj hordónkénti ára visszatért az orosz-ukrán konfliktus kezdete előtti ára. Csökken a benzinkutakon az üzemanyag ára?? Nem! Az meg nem vita tárgya mint mondtam, hogy amit Orbán működik az persze rátesz még két lapáttal. De ha nem lenne az EU elhibázott balf... oskodása akkor Orbánnak sem lenne mit súlyosbítania!
2022. aug. 6. 12:29
18/19 anonim válasza:
Nem. Sem az emberek megélhetése, sem a környezetszennyezés nem érdekli őket, és nem is érdekelte soha. A nemzetközi háttérhatalom (multik, bankok, média) parancsait teljesítik.
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem állítja le mert ez szándékos. Mikor anno a korona kezdetén jöttek a konteósok, hogy júúúú össze akarják omlasztani a világgazdaságot azt mondtam én is, barmok. Ki tenne ilyet, miért, hogy?? Aztán ez a szankciós politika már tényleg gyanús lett, ennyire ököre egyszerűen nem lehet az a réteg aki a világot irányítja, a legfőbb politikusaink, kormányfőink, ez már tényleg nem igaz. Az pedig nagyon érdekes, hogy bármilyen krízis áll fel érdekes módon a nagy cégek mind szétprofitálják magukat??? Most is rekord profit a Shellnél, hogy? Mikor mi meg nem tudjuk fizetni az üzemanyagot akkor ők hogy rekord profitálnak? És igen, az orosz-ukrán helyzettel ugyanaz a bibi mint a koviddal. Nem a konkrét történet okozza a krízist hanem a rá adott válasza a politikának. Lehet mondani, hogy én is hülye konteós lettem nem érdekel, azért a szemünktől lássunk már könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!