Mi a véleményetek arról, hogy az oroszok elleni zseniális szankciós politika nagy nyertese az USA és Kína. Kisebb mértékben Oroszország? AZ Európai Unió viszont térdre kényszerül...
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 10:32
11/22 anonim válasza:
#10 Attól hogy Európában élek, miért is kellene tapsolnom Európa tönkretételénél??
12/22 anonim válasza:
Az Eu épp most vágja taccsra a saját gazdadását, és ha ez valakinek nem tetszik az Eu ellenes...
Hát van baj a fejekben az biztos...
13/22 anonim válasza:
11es, én pl tökre elvagyok Európában és az a felfogásom, hogy, ahol nem érzem jól magam, ott nem maradok, mert csak egy életem van és az is túl rövid, hogy olyan helyen töltsem, ami nem jó nekem.
Pont ezért jöttem el agyarországból is
14/22 anonim válasza:
Én ezt értem, de attól még nem kell minden olyan intézkedéssel egyetérteni, ami hosszútávon élhetetlenebbé fogja tenni az Eu-t.
15/22 anonim válasza:
Ha élhetetlen marad, akkor felszállok az első Moszkvába menő gyorsra!
16/22 anonim válasza:
#15 Akkor már inkább Amerika, vagy Japán!
17/22 anonim válasza:
ha annyira jo hely ororszorszag, akkor huzzal oda
vidd az osszes fideszes ismerosod is
18/22 anonim válasza:
#17 Te meg húzzál Brüsszelbe! Vissza se gyere!
19/22 anonim válasza:
18as, az a gond, hogy mi már most is "Brüsszelben" vagyunk és ellentétben veletek, minket mégcsak küldeni sem kellett, mentünk mi magunktól is
20/22 anonim válasza:
Akkor kabát meg ventilátor legyen nálad! :D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!