Magyarország miért nem követi Svájc példáját?
"#3 Svájcnak mikor volt gyarmata te szerencsétlen?😂😂"
Nem Svájcra írtam, hanem a nyugati világra. Tanulj meg olvasni te funkcionális analfabéta.
Neked gondjaid vannak gondolatok összefűzésével?
Nem tudom a sok anonim közül ki kicsoda, de #7 célzott rá, hogy a Svájc a Vatikán bábállama. Erre #8 lehülyézte, hogy Svájc nem katolikus. Erre írtam én, a Svájci Gárdáról, akik mind svájci állampolgárok és gyakorló katolikusok és valami közük úgy rémlik van a Vatikánhoz.
7-es vagyok!
Svájc legnagyobb vallási felekezete a római katólikus. Mondjuk úgy 42%. Régebben ez az arány, mikor a vagyonok megalapozása, a szabad rablás történt, valószínűleg sokkal nagyobb volt. Mivel mindig is a Vatikán báb állama volt, ezert irdatlan vagyonokat mentettek oda.
Én nem bánom, ha lehülyézel, de akkor érveljél valahogy, vagy másképp győzzél meg😂
szerintem mi magyarok túl jól élünk, hogy zavarjon minket az a néhány dolog ami rossz
gyakorlatilag éppen, hogy csak ocsúdunk fel a kommunizmusból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!