Szerintetek ez valós fenyegetés?
Figyelt kérdés
A minap az egy orosz diplomata az Állami Dunában kijelentette, hogy ha a Herszon is népszavazás alapján a terület annektálásra kerül Oroszország javára akkor rá is érvényes a teljeskörű orosz nukleáris doktorina szabálya. Viszont kijelentette hogy Ukrajna területére nem érné meg nukleáris sztrájk, mivel azt nekik kellene újjáépíteni, így a döntéshozó központok a célpontok (London, Berlin, Brüsszel, Washington) ez most megint csak fenyegetés, elrettentés, vagy már komoly aggodalomra ad okot?
Én teljesen kivagyok. KB minden nap pánikrohamok törnek rám, hogy egy másik ország tettei miatt kell fiatalon meghalnom. :(
2022. júl. 28. 15:03
11/12 A kérdező kommentje:
7 & 9
Elnézést elírtam. Nem vettem észre.
Állami Duma
2022. júl. 29. 04:26
12/12 anonim válasza:
A NATO nem támadna szerintem ha csak Ukrajna kapná az atomot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!