Mi a véleményetek arról, hogy míg a főkotrású propaganda szerint Oroszország és Kína a gonosz fő tengelye, addig egyre többen akarnak csatlakozni a BRICS nemzetközi politikai és gazdasági szövetséghez?
Most akkor van BRICS vagy nincs BRICS?
#4 "Argentina, Szaud-Arábia..."
Csatlakozzanak. És mehettek ti is fideszesek, vigyétek az ország keleti felét, csak minket hagyjatok békén a nyugati oldalon. Tudod, mint Korea.
Tudom, tudom, kéretik az ip címemet letiltani...
Moderáltak. Nézd meg az időt is!
24
"A BRICS egy közgazdászok által kitalált "szövetség", ami gyakorlatilag egy évente egyszer megtartott beszélgetés az öt ország vezetői között"
Ahhoz képest mostanában egyfolytában összeülnek évente már sokadjára A FELSŐVEZETŐK! nem a közgazdászok.
haha
"The existence of the BRICS grouping does not signify a formal or informal alliance; there are multiple economic, territorial, and political disputes among the five governments."
A kérdező által linkelt wikipédia cikk is elismeri, hogy ez nem egy szoros szövetség. Tehát szerintem a téma lezárva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!