Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit nyernek a csecsenek...

Mit nyernek a csecsenek azzal, hogy részt vesznek az orosz-ukrán háborúban?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy Csecsenföld Oroszország része, de ha jól értesültem róla, önszántukból mentek oda, nem azért, mert bárki kényszerítette volna őket. Emellett bizonyos fokú autonómiával is rendelkezik Oroszországon belül, szerintem biztos eltudta volna kerülni a részvételt. Tehát, mi volt az oka, amiért mégis úgy döntöttek, hogy beszállnak?
2022. júl. 18. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
46%
Magyar fiatalok példaképei lettek, egyre több fiatalt látok, de bátrak azok a csecsenek, milyen menők, mennyi embert kivégeztek, mennyi nőt megerőszakoltak. Sok fiatalnak ők lesznek a jövőképe, 15 éves vagyok, de ha 20 leszek, ukránokat szeretnék irtani. Mi magyaroknak is egy leendő életcélt mutattak, példaképeink lettek egyben.
2022. júl. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!