Az igaz, hogy gazdaságilag és katonailag az Iszlám államok fontosabbak mint az EU? 5perc adatokat bemutató rövid Youtube video.
Az igaz, hogy gazdaságilag és katonailag az Iszlám államok fontosabbak mint az EU? 5perc adatokat bemutató rövid Youtube video.
Gazdaságilag biztosan nem. Nem számoltam utána, de szerintem csak Franciaország és Németország erősebb az összes muszlim többségű országnál együttvéve. Arról nem is beszélve, hogy ez utóbbiak nincsenek egy integrált gazdasági szövetségben.
Katonailag összesítve lehet, de megint ugyanaz a helyzet, hogy az EU, mint a NATO szerves része valószínűleg jóval hatékonyabban tudna együttműködni.
ma 13:07
Csak a francia és német gazdaság 7,2 billió dolláros együtt.
Kb. ugyanekkora az alábbiak gazdasága együtt: Irán, Indonézia, Szaúd-Arábia, Törökország, Emírségek, Egyiptom, Banglades, Pakisztán, Irak, Katar, Kazahsztán.
Tudom, hogy még sok ország van, de azok mind picik, miközben az EU-ból is kihagytam még számos nagyot. De számold ki, ha nem hiszed :)
EU gazdasága Dollárban: 17 Trillion US Dollars.
Muszlim országok:? 22 Trillion US DOLLARS.
Te hányszor buktál matekból?
ma 14:33
Kiszámoltad, mint én? :)
És miből ered az iszlám államok gazdasági ereje: a készen kapott olajból.
És miből ered az EU gazdasági ereje: tudásból.
Az egyik elfogy, a másik növekszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!