Az ukránokat nem kellene azonnal felszólítani hogy hagyják abba a háborút? Meddig kell ezt tűrni?
Komolyan vicc hogy egy ilyen bohóc népség miatt szenved egész Európa.
Ők kapják a komoly pénzeket, követelőznek, jól elvannak, más országok meg szenvednek emiatt.
A NATO miért nem vonul be és fegyverezi le az egész ukrán hadsereget?
Mikor adják már meg magukat, mire jó ez a felesleges időhúzás?
[ma 11:52]: Mellébeszélsz. Az volt a nagy duma, hogy ""Nincs olyan a világon, hogy egy ország csak úgy rátegye a kezét másik ország területére."
Az USA hányszor is csinálta ezt meg?!"
Én pedig megkérdeztem, és kérdezem újra, hogy tényleg, hányszor is? Szóval? Itt mindenki olyan nagy törizseni, hogy bezzegusahányszorcsináltilyet. Nem én hoztam fel, hogy bezzegusahányszorcsináltilyet, hanem valamelyik Putyin-párti, talán éppen te. Szóval bezzegusahányszorcsináltilyet? Azért az kezd nyomorultul gáz lenni, hogy a putyinisták a saját költői kérdéseikre se tudják a választ.
21: te tényleg nem érted ?!
(Nem kell rá válaszolni, költői kérdés volt!:))
Na, ezért tartunk itt! :(
[ma 13:06]: Dehogynem értem. Fogalmad sincs, hogy az USA hányszor indított területszerző háborút, noha te vagy valamelyik elvtársad teljesen egyértelműen ezt a kérdést tette fel költőien. Gázok vagytok.
Azt azért megjegyezném, hogy amikor Irakot megtámadta az USA, akkor a szabad világ több országában, sőt, még az USA-ban is tömegek tüntettek ellene (és nem vágták őket sittre, mint a moszkvai vagy pétervári háborúellenes tüntetőket). Amikor kiderült, hogy a Bush-adminisztráció hazudott Irak tömegpusztító fegyvereiről, akkor iszonyú népszerűtlen lett, a republikánusok azóta egyetlen alkalommal adtak elnököt, mind a mai napig viseli az USA a káros következményeit. Nincs az az usaimádó, aki úgy védené az iraki háborút, ahogy azt a ruszkiimádók teszik az ukrán háborúval.
Ők csak egyszer. Azóta nem hallani az indiánokról...
[ma 15:04]: Jajjj, olyan cukik vagytok, de most komolyan. Csak elmesélem, hogy nem volt olyan, hogy Indiánország, sem semmiféle indán állami szerveződés. Merthogy az eredeti felvetés úgy volt, hogy
""Nincs olyan a világon, hogy egy ország csak úgy rátegye a kezét másik ország területére."
Erre az indiánok ellen elkövetett rémségek még mindig nem példa. De hát tízmillió történész (és fociedző, és virológus) országa vagyunk, miért ne dobálóznánk baromságokkal, amiket utána nem tudunk alátámasztani!?
De már fáj látni, ahogy kínlódtok, úgyhogy segítek. Az 1846-1848-as USA-Mexikó háborúban az USA szerzett területeket Mexikótól, és kifejezetten azért kezdett el háborúzni, hogy szerezzen területeket Mexikótól. (Egyébként nagy vonalakban vicces a hasonlóság, Texas kivált Mexikóból, Mexikó nem ismerte el a kiválást, USA talált ürügyet a beavatkozásra, lenyomta Mexikót, majd Texasnál sokkal többet elért a békeszerződésben. Írjunk Mexikó helyére Ukrajnát, USA helyére Oroszországot, Texas helyére Donyec-medencét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!