Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyit fog erősödni a svájci...

Mennyit fog erősödni a svájci frank a következő hónapokban?

Figyelt kérdés
Érdemes a forintot frankra váltani?

2022. júl. 11. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
érdemes
2022. júl. 11. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs rá szükséged, akkor a legjobb döntés minél előbb váltani valami normális ország valutájára. Dollár, frank, euro. Azokkal nem bukhatsz. De még az ukrán hrivnya is stabilabb, mint a forint. :D
2022. júl. 11. 19:58
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
A covid elején kellett volna, nem most amikor rekord infláció van.most már jobban jársz ha kivárod a válság végét.
2022. júl. 11. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az első hullám után váltottam. Akkor azt mondták, hogy hülye vagyok, hogy ilyen drágán veszem. Akkor volt a dollár 290, most 400 fölött van. De az euró is 60 forinttal olcsóbb volt akkor. Ez 1-2 millió forintnyi megtakarításnál már jó néhány havi bért jelent. Úgyhogy nincs olyan, hogy későn szállsz ki. Folyamatosan romlik és minden jel arra mutat, hogy nem is fog változni. Szerintem minél előbb váltasz, annál kevesebbet buksz.
2022. júl. 11. 20:12
 5/15 Molyember ***** válasza:
81%
Nagyon úgy néz ki, hogy érdemes. De miért pont frankra? Komolyan kérdezem, nem kötözködöm.
2022. júl. 11. 20:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Hagyományosan stabil valuta.
2022. júl. 11. 20:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 jobban erősödik mint az Euró. Válságok idején sokan menekülnek Frankba, ami felhúzza az árfolyamát. Tehát paradox módon a Svájci frank válságok idején a legerősebb.
2022. júl. 11. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A CHF volt mindig is a legerősebb, és most is az. Emellett még jó az NOK (norvég korona), az AUD (ausztrál dollar), az USD(amerikai dollar), és az EUR. Mindig érdemes svájci Frankba bevaltani pénzt, a CHF értéke folyamatosan emelkedik a HUF al szemben.
2022. júl. 12. 07:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Év végéig a 450 meglesz szerintem, ahogy az előző kommentelők is írták, hagyományos menekülő valuta, hosszútávon, DCA-val csak nyerhetsz vele, ahogy USD, EUR-al is
2022. júl. 12. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Hibás a gondolatotok szerintem

Ugyanis lincselési hangulat van.Ne adj isten aug 20 durva tüntetés ami mondjuk kidobja a mostani politikai elitet.Na akkor a forint semmit se fog érni sajnos.

2022. júl. 14. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!