Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan képes Joe Biden vezetni...

Hogyan képes Joe Biden vezetni Amerikát, ha még biciklizni is képtelen?

Figyelt kérdés

Hogyan lehetséges az, hogy Joe Biden Amerika elnöke lehet, miközben még arra is képtelen, hogy biciklizzen? Itt van erről egy videó.

https://www.youtube.com/watch?v=-EahgmNmMsM

Nem ez volt Joe Biden részéről az egyetlen szomorú hiba. Nem olyan régen szó szerint a levegővel fogott kezet egy beszéde után, máskor pedig elesett a lépcsőn. Volt olyan videó is a közelmúltban, ahol a sugógépről felolvasta azt, hogy "Ismételje meg a sort!" és hogy "Zárja le az idézetett!".

Miért nem látja be Joe Biden, hogy nincs megfelelő állapotban és hogy le kellene mondania? Miért nem tesz Amerika semmit annak érdekében, hogy egy megfelelő mentális, fizikális állapotban lévő vezetője legyen országuknak?

2022. júl. 11. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Autót pl. nem is vezethet, az elnöknek tilos.
2022. júl. 11. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Úgy hogy nem ő vezeti.

Eddig sem az elnökök vezették.

Hosszú ideje talán Trump volt az egyetlen akinek voltak saját elképzelései

A többiek szimpla bábok voltak.

2022. júl. 11. 11:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Trump olcsón megúszta az egyéni elképzeléseket

Kennedynek a fél feje bánta

2022. júl. 11. 11:34
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

A kérdés ugye alapból hazug.

Ha a 9. másodpercnél megnézed, akkor beakadt a jobb lába a pedál klipszbe.

Akik eddig csak tapsó pedálos tanyabájkot hajtottak, azoknak újdonság, de a többiek tudják, hogy az ilyesmi előfordul. SPD pedállal még nagyobbat is lehet zakózni.

2022. júl. 11. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:
A biciklizés hét nincs közze a politikával. Annak már sokkal több közzé van hogy néhány beszédénél össze vissza beszél és azt se tudja már a végén hogy hol van.
2022. júl. 15. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha lepontoztok, akkor is hazug a kérdés.

Leírtam miért.

Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg egy bringás topicon.

2022. júl. 15. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Oké, de én se tudok biciklizni, valahogy van aki tud, van aki nem... én nem tudok, bátyáim tudnak, ennek ellenére lehet tudnék politikus lenni, mert más dolgokat lehet végig tudnék vinni....
2022. júl. 15. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!