Szerintetek hány év múlva fogják Finnországot kizárni az EU-ból a szélsőséges politikája miatt?
Utolsó: Gratulálok tájékozatlanságodhoz, és mérhetetlen gyűlöletedhez is.
Aki jár olyan helyen, ahol sok a cigány, és beszélget erről a helyiekkel, akkor tudni fogja, mi is az a cigánybűnözés.
Ls ha utánanéznél, látnád, hogy a cigányok hogy utálják a magyarokat. És ők maguk nem vallják magukat magyaroknak.
Donald McIntyre alvilági útikalauzában bemutatta Párizst. Borzalmas, mi lett avval a kulturális várossal (főleg külkerületek). És nem vagyok rasszista, de nem sok fehér volt azok között a randalírozók, és banditák között.
Volt olyan, aki Izrael elpusztítására uszított. És a háttérben meg kiabálták: nigger, nigger. Na, erről ennyit.
Persze biztos én is szélsőséges náci vagyok, meg McIntyre, meg Izrael (hát mondjuk az lehet...), meg Sarkozy, meg az egész nyugati nép, akinek elege van a bűnözésből.
Biztos nem a kisebbségekkel van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!