Angliát vagy Németországot szeretittek jobban?
Figyelt kérdés
Angliával csak angliára gondoltam, nem az egész egyesült királyságra. Is miért szeretittek azt az országot?2022. júl. 6. 11:49
11/16 A kérdező kommentje:
Nemetorszában viszont a legjobb sörök vannak a világon, angliában pedig csak az az élvezhetetlen Whisky van.
2022. júl. 6. 13:39
12/16 anonim válasza:
Eléggé sokatmondó, hogy az itt felhozott érvek közt az alkohol és a sebességtúllépés a két fő érv a két ország közti vitában...
13/16 anonim válasza:
Nekem Németország jobban bejön, de inkább a déli része a hegyekkel, erdőkkel. A németeknek még van iparuk, Angliának már ahhoz képest alig és az árak magasabbak, a szociális rendszer is más. Átlagembernek szerintem jobb Németországban élni.
14/16 anonim válasza:
Németország.
Az angolok hihetetlenül sznobok és lekezelőek, a brexit után a normálisan ott dolgozó kelet és dél-európaiakat kb másodrendűvé nyilvánították, most meg sírnak, hogy nincs elég ember, aki ápol, termést szed, stb.
15/16 anonim válasza:
A Merkel előtti Németország csudajó volt. Mára nagyon elfajzottak. Az angolok meg... birka egy lekezelő, álszent, rasszista népség. 7 évet éltem kint, tudom, miről beszélek. Az időjárásuk meg májust-júniust kivéve egy szutyok.
16/16 anonim válasza:
Nekem Anglia jobban tetszik.
Úgy minden miatt. Az építészetük, a városaik tetszenek (ha milliárdos lennék tuti vennék egy Angol kastélyt)
A tájaik is szépek (Dartmoor, Lake Discrit hogy csap párat mondjak), nyilván Németország is szép, ezt nem vitatom.
Az időjárás, bár a legtöbben szidják, szerintem nem problémás, és hozzátesz az ország karakteréhez.
Meg úgy alapból az egész feelingje az országnak. Ezt nem lehet elmagyarázni, ezt vagy érzi az ember, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!