Reális lehetőség, hogy az orosz-ukrán háború hiperinflációt gerjeszt Európában?
Én most is tapsolok neki. Viszont én is lehetek pragmatikus, aki a fennálló helyzethez igazodik.
És ne kezeld tényként a dolgot, mert én is csak lehetőségként említettem.
Megjegyzem a CO2-nek tökmindegy, hogy földgázból, vagy szénből keletkezik.
#10 Ha máskor nem is, akkor ki kellett volna derüljön mindenkinek, hogy valójában magasról tesznek a sötétzöld szlogenekre, a környezet védelmére, amikor megszavazták, hogy a vezetéken érkező földgázt váltsák ki a rétegrepesztéssel, hatalmas szennyezéssel kitermelt, majd energiaigényesen cseppfolyósított amerikai gáz behozatalát, aminél az elviszi az energiamennyiség felét, hogy áthajóztatják az óceánon.
De korábban is láthattad ez amikor Greta még éppen csak lekerült a TOP nézettségi listáról a pandémia indulása miatt, de máris senkit nem érdekelt a környezet védelme, csak legyen minden tele eldobható, egyszer használatos maszkokkal, törlőkendőkkel, fertőtlenítőkkel, eszközökkel.
#13 Ezt nem tudom honnan veszed, hogy a legtöbben többször használatos maszkokat vettek volna, mikor a németeknél konkrétan az FFP2-es maszk viselése volt kötelező, még most is ezt várták el a múlt héten a franciáknál is egyes helyeken.
De ez csak apróság abból a rengeteg eldobható termékből amiket most használTUNK a járvány miatt. Kesztyűk, törlőkendők, stb.
#15 Már hogy a tökömben lenne újra felhaszálható az egyszer használatos FFP2-es maszk?
MZP te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!