De ez amúgy nem is bevezetett csak egy törvénytervezet, amely még nincsen készen. Németországba nem úgy működik, mint idehaza, hogy Kásler felébred éjszaka, mert valami eszement hülyeség kipattan az agyából és másnak reggel már ott van a közlönyben, mivel rendeleti kormányzás van. Biztosan lesznek kikötések is, még nem is ismerjük az egész tervezetet és azt sem tudjuk, hogy a végleges milyen lesz. Imádni valóak vagytok, hogy azonnal hurrogtok minden dologért, úgyhogy csak félmorzsákat ismertek belőle.
2022. júl. 4. 16:44
12/38 anonim válasza:
"A tények tények"
Valaki úgy született, hogy két nemiszerve volt, az egyiket megoperálták, de később kiderült, hogy a hormonok miatt a másik nemhez tartozik, és az orvosok is elszúrtk. Ő ne változtathasson?
2022. júl. 4. 16:45
13/38 anonim válasza:
": Nekem azokról van vaskos véleményem, akik szerint egy gyereknek, akiért még a szülei felelnek, meg szabad engedni ilyesmit."
Egy 14 éves lány maga dönthet arról, hogy kivel él nemi életet.
Természetes dolog, hogy egy tizenéves meleget is megillet ez a jog és az is természetes, hogy egy tizenéves identitás-zavaros tininek az árt a legtöbbet, ha gátolják abban, hogy elnyerje az önazonosságát.
Szóval, Neked a saját segglukadról legyen véleményed, ne többről.
2022. júl. 4. 16:45
14/38 anonim válasza:
#12: Ez egy annyira ritka dolog, hogy nincs értelme vele foglalkozni, de esetleg lehet szabályozni, ha nagyon muszáj.
#13: Akarod mondani, mindenkit megillet a jog, hogy az elmezavarát hivatalosan elfogadottá tegye? Te foglalkozz a segglyukaddal, szerintem.
2022. júl. 4. 16:48
15/38 anonim válasza:
Ritka, de megeshet az ilyen is. Akkor őket toljuk le nagy ívből? Ilyen erővel akkor a ritka betegségben szenvedő gyerekeket is toljuk le, had dögöljenek meg, hiszen egyedi esetek.
2022. júl. 4. 16:52
16/38 anonim válasza:
nemváltás amugy hogy müködik? mert férfiból nő az ok, csak levágjuk a fütyit és furunk alulra még1 lyukat. DE Nőből férfi hogyan lesz, farkincát hogy nőveszt?
2022. júl. 4. 16:56
17/38 anonim válasza:
#16: A férfiból nem lesz nő, attól hogy levágják a farkát. Egy levágott farkú férfi lesz belőle. Nem sok embernek van gusztusa az ilyenekhez.
2022. júl. 4. 16:58
18/38 anonim válasza:
16: A nemváltás annyit tesz jelen esetben, hogy bemegy a hivalba és az igazolványán megváltoztatják a "nem" rublikát, amire szeretné. Semmilyen pöcslevágós és pöcsnövesztős művelet nem történik. Ez szimplán csak irat. Semmit sem befolyásol
2022. júl. 4. 16:58
19/38 anonim válasza:
#18: Ha valaki olyan degenerált, hogy 14 éves korában az a fontos neki, hogy egy darab papíron nőnek nevezzék férfi helyett, miközben férfi, akkor menjen elmeorvoshoz!
2022. júl. 4. 17:03
20/38 anonim válasza:
Engem nem zavar, mindenki azt csinál amit szeretne, ameddig nekem nem árt vele. Azzal, hogy neki mi szerepel az igazolványába vagy hogy hívják nem árt vele nekem, meg szerintem másnak se. Túlságosan csőlátásúak vagytok néhányan. Mindenki foglalkozzon a saját problémáival szeritem. Jobban járunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!