Miért nem veti be az orosz vezetés a hadsereg többi részét?
Hát én most ránéztem Wikipédian az orosz hasmdseregre és ezt írja:
"Teljes személyi állomány: 3 037 000 fő, ebből 1 037 000 aktív.
Tartalék: 1 500 000 fő.
Mozgósítható lakosság: 35 247 049 2005-ben, amiből 20 000 000 fő alkalmas katonai szolgálatra."
Azért ennek az igen kis töredéke van bevetve a harcokban jelenleg
Nem sietnek sehova. Ha kezdődik a tél és realizálódik az élelmiszerhiány, a lakosság megtizedelődik és a hadsereg ellátása megcsappan. Aztán jöhet egy téli offenzíva.
Ezt már átélték egyszer az oroszok és az ukránok is.
"Hát én most ránéztem Wikipédian az orosz hasmdseregre és ezt írja:"
Annyian ránéztek már a wikipédiára az elmúlt három hónapban és ennyi helyen el volt már annyiszpr magyarázva, hogy ez nem így működik és mégis minden hétre jut egy újabb. Használd a keresőt, tájékozódj egy picit :D
"ebből 1 037 000 aktív"
Amiben benn van az állami rendvédelmi szervezet a Rosszgvardia is,aminek a létszáma majd 300 000fő. Benne van a távol keleti légierő, a csendes-óceáni és északi flotta, a mozgó és telepített nukleáris csapásmérő egységek legénysége, a hadügyminisztérium, könyvelés mindenki.
Ebből odament 200 000 fő illetve ezeket ki is kell szolgálni ami további 150-400 000 főt igényel és ezen felül vannak még azok az alakulatok amiket nem tudsz áthelyezni. Hát ezért nem küldenek több katonát, mert nincs.
High tech hadianyag és felszerelés sincs elegendő, ráadásul hiába rendelnének el mozgósítást és vonnának be még néhány százezer új egységet öreg technikával, azok hasonlóan zátonyra futnának, mint az első hullám.
Azért nem írnám le azt az orosz hadsereget, ami már a szovjet korszakban ki tudott állítani tízmillió katonát a legerősebb időszakában. Az pont annyira hülyeség lenne, mint kizárólag az RT média híreire építkezni.
A bivalyerős német hadsereget is meg tudták lepni a lassan, de brutálisan beinduló gyártási kapacitásukkal. Soha nem szabad lebecsülni az ellenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!