Igaz lehet az amit hallottam hogy Oroszországnak már csak 4 hónapja van hátra és bedől?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 23:01
11/14 anonim válasza:
Hát ha már 4 hónapot írnak, akkor nagyon jól állnak.
Néhány hét volt eddig hátra nekik, már 4 hónapja 2 hetet jósoltak folyamat...
12/14 anonim válasza:
Ja 4 hónap....
USA meg annyi rakétát küldött az ukránoknak, hogy 5 év mire pótolni tudják, egy esetleges Kina-Taiwan konfliktusra már nem maradt tartalékuk a majmoknak. Igy jártak. Kiszervezték az ipari kapacitásuk nagy részét Kinába az okostojások.
13/14 anonim válasza:
putler beszopta.
A kgb-s maki, a nagy stratége egy szimpla, tehetségtelen, vén fostartály.
14/14 anonim válasza:
Putyin felkelvén kilépett lakása erkélyére, majd tekintetét keletnek fordítva így szólt. "Jó reggelt, Nap!" Amire a Nap így felelt: "Jó reggelt kívánok kedves Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, dicsőséges hazánk szeretett vezére, a haladó emberiség reménysugara, a világ békéjének őre!" Napnyugtakor Putyin ismét kilép az erkélyére, és újra köszönti a napot: "Jó estét, Nap!" Amire a Nap azt feleli: "Elmész te a bús picsába, én már Nyugaton vagyok!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!