Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kamunak bizonyul a folyamatos...

Kamunak bizonyul a folyamatos híresztelés, hogy Putyin mindjárt elveszíti a háborút?

Figyelt kérdés
Már vagy két hónapja ezt hallom, mindjárt agyonverik az oroszokat az ukránok hú de elvesztik a háborút aztán sehol semmi. Belenyugodjak lassan, hogy Putyin nyer???
2022. jún. 21. 14:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
12%
Nem
2022. jún. 21. 14:38
 2/40 anonim ***** válasza:
25%
De türelmetlen vagy!
2022. jún. 21. 14:39
 3/40 anonim ***** válasza:
20%

Igen!

Kamunak bizonyult, mert nem mindjárt fogja elveszteni, hanem a jövő hónap végén.

2022. jún. 21. 14:42
 4/40 anonim ***** válasza:
42%

Az orosz haderő 15 százaléka harcol a teljes ukrán hadsereggel. Szerintem nem fognak veszíteni.

Inkább az a kérdés, hogy Putyin mikor állítja meg a támadást és az amcsik mikor vágják nyakon Zelenszkijt hogy itt fejezze be pattogást, vegye tudomásul hogy nem nyerhet.

2022. jún. 21. 14:50
 5/40 anonim ***** válasza:
30%
Ez kamu, már nyugaton is egyre többen látják be, hogy Ukrajna vesztésre áll. A szállított fegyvermennyiség arra sem elegendő, hogy a veszteségeket pótolja.
2022. jún. 21. 14:53
 6/40 anonim ***** válasza:
88%
Én meg évek óta azt hallom, hogy, ha a ruszkik akarnának 2 nap alatt Kijevbe, 3 nap alatt Berlinbe lennének...
2022. jún. 21. 14:53
 7/40 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, én az orosz fanoktól azt hallom, hogy minden a terv szerint halad. Bár elég fura nekem, hogy az orosz katonaitervek napi 200 méteres villámháborúval számoltak.

Soha nem volt kérdéses, hogy Ukrajna egymaga képes-e megverni az oroszokat. Nyilvánvaló a válasz, miszerint nem. Innentől kezdve minden azon áll, hogy megkapja-e Ukrajna a szükséges mértékű külföldi támogatást.

Mert, ahogy az sem kérdéses, hogy Oroszország nagyobb és erősebb, mint Ukrajna. Úgy az sem kérdéses, hogy a nyugat sok nagyságrenddel nagyobb és erősebb, mint Oroszország.

2022. jún. 21. 14:57
 8/40 anonim ***** válasza:
91%

8as, jó, de a magyar kommentelő még azt is jobban tudja, hogy mit akarnak a ruszkik,

nem vagyunk mi elég magyar kommentelők ahhoz, hogy értsük ezt, na

2022. jún. 21. 14:59
 9/40 anonim ***** válasza:
22%

Az megvan, hogy a "nincs elég fegyver" című szózattal az ukránok csak az idióta spiclit vették palira?

[link]

10 ezer darab tüzérségi lőszer,

53 ezer darab légvédelmi lőszer,

5,8 millió kézifegyver-lőszer,

drónvédelmi eszközök,

pickupok és teherautók,

személyvédelmi felszerelések,

radarok,

egészségügyi felszerelések és a tárolásukra alkalmas hűtők.

2022. jún. 21. 15:20
 10/40 anonim ***** válasza:
91%

"Bejelentést tett Putyin: Oroszország megerősíti a fegyveres erőket"

Ami amúgy k.u.rva erős, nincs vele semmi hiba. Nyerésre állnak, meg minden de azért valahogy mégis.

Ez a szarszagú kancsó egyebet sem tud, csak hazudozni.

2022. jún. 21. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!