Mit gondoltok erről a kalingradi litván blokadrol? Oroszorszag ugyan ilyen gazdasági intezkedesekkel valaszol ?
Azt hangoztatják nagyon fog ez fájni a litván lakossagnak .
Nyilván a katonai akció valószínűtlen nato terület ellen.
De akkor mire gondolnak?
Oroszoknak ez súlyos csapas állítólag csak 3 4 szeres áron tud a tengeren kompokkal árut szallitani.
ha nem nato ország lenne akor szerintem tuti felerne egy haduzenettel.
Bár nem nagyon értem miért kell megjobban és megjobban provokalni mintha nem lenne igyis feszült a nemzetközi helyzet
9# azért remélem nem vágysz rá.
Szerintem kb minden család veszíteni fog valakit fiúkat apakat testvéreket gyerekeket is
Ha most azt mondanak 3 gyereked van és 1 meghal de Oroszországot legyozik megeri?
Milyen blokádról?
Oda hajóznak ahova akarnak.
Nincs aknazár, nincsenek hadihajók.
Csak ne provokálják az országokat (pl. Dániát) azzal, hogy hadihajókat küldenek nemzeti vizekre.
Nato már folyamatosan kotozkodik persze oroszok is ez ilyen egyszerű
Britek fel akarnak szabadítani az ukrán gabonaszalitmanyokat de törökök nem engedik be őket a fekete tengere
Szóval rengeteg konfliktus és provokáció van és rengeteg agresszív nyilatkozat
Oroszok is fenyegetnek de ahogy irtatok a lengyelek is olyanokat nyilatkoznak hogy le kéne törölni kalingradot a terkeprol szóval kölcsönös
Nem rohanja le hanem visszaveszi ami az övé!!
Nekünk is az kéne Kárpátalján!
Ó, de tudtam, hogy valami ilyesmi lesz a vége. :)
Hadd kérdezzem meg: ugye oltásellenes vagy?
Beadatam mert kellet a kártya. De ez is nyugati hiszti mint black lives metter meg az lmbtq
Amúgy voltam covidos ez egy nátha semmin több de a nyugati média felhajpolta.
A Nyugat szar.al etett minket.
Gondoltam. :)
Azt támogatnád, hogy Putyin Magyarországon is nácitlanítást végezzen?
Ilyen szócimen nem mert akkor engem is kivegezhet.
De ha azt mondana kiitatja a Nyugat barát elemeket az jöhet.
A magyar történelem sok alakja egyetértene velem .az összes pogány vezér koppany stb úgy érzem.mar nem vagyunk hűek az eredeti magyarsaghoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!