A nyugat hanyatlását miért tagadják még most is a liberálisok?
Figyelt kérdés
A nyugati világ eddig is egy erkölcsi hanyatlásban volt amely teljesen elvette az emberek eszét,de már gazdaságilag is hanyatlanak.
Egy római birodalom vagy akár harmadik birodalom szintjén sincsen a nyugat semmilyen szempontból,a keleti orosz és Kínai kultúra és már a gazdaság is lehagyta a bezzegnyugatot.
Liberálisok,eddig mindíg tagadtátok hogy hanyatlik a nyugat,hisz a Szellemi hanyatlást nehezen,de el lehetett hazudni, ellenben a gazdasági hanyatlás már látható,NEM lehet elrejteni.
Elismeritek hogy hanyatlik a nyugat?
2022. jún. 19. 13:20
11/49 anonim válasza:
#9: Én ballibsikről beszélek. Azért ballibsik, mert a felszínen liberálisok, belül viszont kultúrmarxisták.
12/49 anonim válasza:
Hát én nem is tudom, de keleten is inkább élnék a nagyrészt inkább nyugat szövetséges Japánban/Dél Koreában/Tajvanon mint Kínában.
13/49 anonim válasza:
A libsik sosem fogják beismerni, hogy a jövő keleten van. A fegyelmezett, konzervatív nézetet diktatúrának, a saját elfajzott hülyeségeiket meg demokráciának hiszik. De pont ebben a háborús helyzetben derült ki igazán, hogy az eddigi liberális áljólétnek, és a multikultinak leáldozott, és egy nemzetérzelmű, szuverén világot kell kiépíteni.
14/49 anonim válasza:
#7 Orbánból már nem kell bohócot csinálni, csinál az magából is. Európa udvari bolondja a kis békegalamb vagy malacpersely.
15/49 anonim válasza:
#11 A "ballipsik" csak egy üres lózung amit bárkire rá lehet mondani aki nem Fidesz-párti.
17/49 anonim válasza:
#13 "a jövő keleten van"
Az hát. Mint régen is. Lada Fiat licenszből de azért a jövő Keleten van....
18/49 anonim válasza:
#15: Ez nem magyar sajátosság. Amerikában is a jobboldaliak ma már a "left"-et és a "liberal"-t egy kalap alá veszik. Mondtam, miért. Mert látszólag liberálisok, de igazából kultúrmarxisták.
19/49 anonim válasza:
#18 Kultúrmarxizmus jelenleg Kínában van.
20/49 anonim válasza:
19#
Kultúrmarxizmus a multikulturalizmust, bevándorlóbarátságot jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!