Hallgattátok Putyin legújabb beszédét?
Figyelt kérdés
Függetlenül politikai állásfoglalástól, nekem az tűnt fel, hogy beszél a jelenről és a jövőről, összefüggésekről. Ilyet az európai liberális elittől nem hallani, azok egy értelmes gondolatmenetet nem mondanak, mivel csak bábok. A báboknak pedig nincsenek önálló gondolataik. Itt nem volt szó se BLM-ről, se migránsok befogadásáról, se melegjogokról... ja, hogy a valóságról beszélt?2022. jún. 19. 13:00
21/23 anonim válasza:
#19 konkrétan felmondta az ukrán dezinformáló propagandát, amit a balliberális sajtó izgatottan hoz le hírekben.
22/23 anonim válasza:
A nyugatnak nincs valaga, te ostoba ember.
A nyugat egy földrész és én annak a földrésznek vagyok egy lakója.
Te meg egy sunyi ember által megvezetett veréb vagy, aki nyugat-ellenességében már eszét vesztette, realitásérzéke meg soha nem is volt.
23/23 MDaniel98 válasza:
Ja Putyin csodás vezető, feltéve, hogy nem vagy orosz kisember, mert akkor most éppen rendesen megszivat. Mondom ezt úgy hogy az európai vezetőkről is megvan a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!