Ukránok meddig akarnak még erőlködni az oroszokkal?
Ukrajna hosszú évek óta lábbal tapossa a kisebbségek jogait. Folyamatosan provokálja az orosz vezetést. Törleszkedik az usa lábaihoz, dúl a korrupció, szinte nincs egészségügy, a fél ország gyógyszer és dohány hamisítás és csempészésből él.
Maffia vezérek uralják a nincstelen nyomorgókat, és ennek ellenére eu és nato tag akar lenni.
Meddig folytatják még az értelmetlen önpusztító nyugati fegyverekkel fenntartott háborút?
Miért nem tárgyalnak az oroszokkal valami értelmes megoldásról?

Az ukránokat megértem, ők védik a hazájukat, országukat.
A többieket nem értem akik belehergelték őket ebbe a háborúba, mert a nagyhatalmak pontosan tudták hogy az ukránok ebben csak veszíteni fognak.
Bár a fenét nem értem őket, pontosan értem. Az utolsó ukrán haláláig képesek folytatni ezt a háborút az oroszokkal, csak mert anyagi előnyeik származnak belőle. Nem az országoknak, nem a lakosságnak, annak a pár "vezetőnek" akik ezeket a döntéseket hozták. Hogy tönkre megy bele Európa, belepusztulnak az ukránok, az nekik nem számít - különben ugyanilyen vehemenciával LEbeszélték volna az ukránokat az oroszok elleni lépésekről. Az uniós csatlakozást arra kellett volna felhasználni, hogy rávegyék Ukrajnát még tavaly a nyelvtörvény eltörlésére, a kisebbségek jogainak visszaadására, a függetlenedni akaró régiók fejlesztésére, részleges autonómia megadására, hogy ne legyen ürügye se Putyinéknak egy támadásra.
de épp ellenkezőleg tettek, minden "uniós értéket" kidobtak a kukába, amiket velünk szemben olyan nagyon szoktak lobogtatni amikor minket kell valamibe belezsarolni.

#4 Nem. Ez a nyugati propaganda. 2014 óta pontosan tudta mindenki, hogy az oroszok komolyan gondolják amit mondanak és az unió, a németek, amerikaiak nem a megegyezésre bíztatták az ukránokat, nem azt mondták nekik, hogy nem leszel soha uniós tag ha "szembe mész az alapvető uniós értékekkel" - ahogy állandóan hangoztatják minden más alkalommal - hanem ha visszavonod a nyelvtörvényedet, nem különbözteted meg hátrányosan a kisebbségeket, nem fosztod meg jogaiktól az állampolgáraidat, nem növeled a korrupciót stb. stb.
Amit tettek az mind a háborúba vitte bele az ukránokat: majd mi adunk neked mindent, lehetsz nagy arcú, nem baj ha nácik tartják rettegésben az orosz lakosságot, nem baj ha fegyveresek támadják a szakadár területeket, nem számít, ha Putyin kéri hogy vizsgálják ki a donbaszi népírtást amit az ottani szélsőséges ukránok csinálnak ... semmi nem kell, te csak folytasd még durvábban!
Igen, orosz bábkormányt akartak az oroszok. Helyette mi volt? Amerikai bábkormány. Milyen sikeres is volt ez az ukránoknak.
Ja, nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!