Mi a különleges Ukrajnában amiért az EU-nak és Amerikának nem kár tönkretenni a saját állampolgárait, az egész világgazdaságot úgy ahogy van?
Én sem tudom.
A háború előtt is egy banánköztársaság volt ukrajna.
USÁ-nak minden proxy-háborúja magasztos célokba burkolt anyagias érdekek. Ukrajnának elég komoly ipara es nyersanyagkincse van. Amit most kezdtek volna komolyabban kitermelni.
Iránban is a 79-es forradalomig az olajkincs bányászásban résztvevő cégek közül 5 Amerikai volt. A 2. vh után egy puccsal ültettek nyugatbarát kormányt Irán élére, hogy hozzáférjenek az olajhoz. Na most Ukrajnában szinte ugyanez történt. 2014-ben megpuccsolták Janukovicsot, hogy hozzáférjenek az ukrán nyersanyagokhoz. Most meg szkanderoznak az oroszokkal az utolsó ukránig.
Hát, én nem csodálkozok már semmin.......
ennyi buta,tájékozatlan, ostoba embert, akik ide irkálnak. ez egy tragédia. miért nem olvastok? miért nem tájékozódtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!