Mi is az a Azov ezred? Nácik vagy csak hazájukat védő katonák?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 18:36
21/39 anonim válasza:
Jelenkorunk legjobban szervezett neonáci szektája, nincs hozzájuk fogható más országban. Őszintén szólva nem értem hogyan létezhetnek ma már ilyenek akárhol de főleg Európában.
22/39 anonim válasza:
#21: Egy EU- és NATO-érett országban...
23/39 meszike91 válasza:
Hősök akik a bolsevizmus ellen harcolnak!
24/39 anonim válasza:
"Ami amúgy nem meglepő, hiszen az orosz diktatórikus rémálam annyira nem is áll messze az európai neonácik utópisztikus világától."
Olyan szó nincs hogy rémálam. Rémálom, vagy rémállam.
25/39 anonim válasza:
"Hősök akik a bolsevizmus ellen harcolnak!"
Jó, de akkor Hitler Adolfot is el kell fogadnunk hősnek. És félreértés ne essék, nem én nem szoktam.
26/39 anonim válasza:
De akkor a szovjet katonákat is hősnek kell tekintenünk, mert ők meg a nácik ellen harcoltak. Szóval hős harcolt hős ellen, mintha csak Homérosztól az Iliászt olvasnánk. :-)))
27/39 meszike91 válasza:
20:21
Itt a bolsevikok támadtak.
29/39 anonim válasza:
"Itt a bolsevikok támadtak."
Mért hívjuk a kaprokat bolseviknak? Simán csak nácik.
30/39 Jeffrey Spender válasza:
Meszike, te Ukrop vagy, hogy ilyen kitartással tolod az igét ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!