Megérte a koronavírus elleni védekezéssel majd az oroszok elleni szankciókkal együtt tönkretenni a világgazdaságot úgy, hogy most megállíthatatlanok az árak?
Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Igen megérte, helyesek volt a politikusok döntései.
Nem érte meg, a politikusok nagyot hibáztak.
25 szavazat
1/14 anonim válasza:
donáth annának mindegy ő havi 5 milliót keres
2/14 anonim válasza:
Szerintem meg. Csökkenni fog a túlnépesedés.
5/14 anonim válasza:
Nem érte meg, csak a politikusokat és a feletti szinteket nem érdekli.
Mindig a kisember szív ja meg, még egyszer csak öntudstra ébredünk, mint a terminátor és akkor...
6/14 anonim válasza:
Nem lenne jó mindenkinek. Az utóbbi időben annyi munkám volt, hogy 5 nap alatt is alig végeztem. Mi lenne, ha 4 nap alatt kéne megcsinálni? Maradnék bent estig? Vagy hogy? A munkámat mindenképp meg kell csinálnom, nem tolhatom át a következő hétre. Nekem szívás lenne.
7/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van munkád, ha meg nem akarsz dolgozni, mondjál fel. Jó pénzért megyek és betöltöm az állást. De most komolyan mondom, menj el akkor csövinek.
8/14 anonim válasza:
Mivel az alternatíva várhatóan egy sokkal súlyosabb egészségügyi válság utáni jóval súlyosabb gazdasági visszaesés lett volna, igen, megérte. Mivel a két lehetőség közül ez volt a kisebbik rossz.
9/14 anonim válasza:
6-os szerintem nem ide szánta a választ, hanem a négynapos munkahéthez.
10/14 anonim válasza:
Azok az országok ahol nem hisztiztek sőt egyenesen tudomást sem vettek az egészről mind bebizonyították, hogy ezt az egész helyzetet békén kellett volna hagyni akárcsak az influenzaszezonokat. Minél nagyobb volt a hiszti annál nagyobb lett a baj minél kisebb volt a járványügyi hisztéria annál kisebb volt a baj. Ahol meg tudomást sem voltak hajlandóak venni róla ott meg mintha egyenesen nem is lett volna semmiféle járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!