Oroszországnak vagy Ukrajnának drukoltok a különleges katonai operációban?
Én mindig a sokkal jobbnak a győztesnek drukkolok a fociban is.
Az oroszoknak természetesen.
29: "Ukrajna nem képes önálló álamként müködni."
A gabona, a kukorica, olaj stb. ár-spiráljának legfőbb okozója, hogy Ukrajna kiesett e termékek nemzetközi kereskedelmi körforgásából!!!
Ukrajna nagyon sok mindenben termelésében az első 10 között van...
"Valjuk be öszinén.Ukrajna nem képes önálló álamként müködni."
Tehát akkor az elvileg szuperhatalom Oroszország, egy nem működő országgal sem bír el? Mi lenne, ha még működne is Ukrajna? Kék-sárga zászló lenne a Kreml-ön? Hát figyelj én is nagy kritikusa vagyok az oroszoknak, de idáig én se mennék el, hogy ilyet mondjak, mert akkor ezzel még jobban degradálod az oroszokat.
Teljes mértékben Oroszországnak drukkolok, de nem az ukrán emberek ellen vagyok.
A Zelensky kormány egy nacionalistákból álló terrorista szervezet, amit az USA és a Nyugati baloldal pénzel!
De látom, itt sok a nyugati multimilliárdosok által üzemeltetett média agymosottja és nem tudják, hogy 2014-től mit műveltek az ukrán szélsőségesek az ukrajnai kissebbséggel.
A magyarokat is rengeteget provokálták, de a Dombász térségi oroszokat ölték is!
Csak nézd meg az ungvári tv dokumentumfilmjét a magyarellenes megnyilvánulásokról, mielőtt Zelensky fenekébe benyalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!