Miért hiszik azt az emberek, hogy Kínával jobban járna a világ ?
Figyelt kérdés
Sokan ugye Amerika helyett Kínát várják már mint a világ vezető hatalmát. De ez miért is lenne jobb ?2022. jún. 11. 09:53
1/4 anonim válasza:
Kína egy hatalmas ország, 1,4 milliárdan élnek ott, több százezer embernek pl az a munkája, hogy a világ országaiban Kínáról folyamatosan pozitív képet építsenek fel, a rengeteg szörnyűséget, az emberi jogok semmibevételét, a párt diktatúrát, az éhezéseket, a szegénységet pedig kendőzzék el, tusolják el.
2/4 anonim válasza:
Semmiért, csak utálják Amerikát.
3/4 MolotovPunk válasza:
Tájékozatlan emberek gondolják úgy, hogy Kínával jobban járnánk, pedig hosszútávon nagyon nem. Nekem nem hiányzik kínai egypártrendszer meg napi 16 órás meló sem. Akinek igen, az költözzön oda nyugodtan.
4/4 MDaniel98 válasza:
Szerintem a többség nem igazán gondolja azt, hogy Kínával jobban járnánk (aki így hiszi az elég hülyén gondolkodik szerintem), csak azt látják, hogy az USA-nak komoly belső problémái vannak, és ezzel egy időben Kína stabilan tör felfelé, így előbb-utóbb elképzelhető, hogy átveszi majd z USA vezető szerepét, vagy legalábbis képes lesz majd kihívni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!