Franciaország hogy fog megszabadulni a sok négertől meg muszlimtól?
Reconquêtre-re kell szavazni, különben sajnos sehogy.
Nem az a baj, hogy mennyien a feketék és a muszlimok (főleg a Guadeloupe-i/Martinique-i feketék meg a Mayotte-i muszlimok, ezt nem lehet változtatni, így születtek), hanem, hogy teljesen abbahagytuk az asszimilációt, és azért olyan helyek vannak most (coucou la Seine-Saint-Denis), ahol egy milliárdért se mennék, és ahol a rendőrök is félnek tőle, és cserébe a jó polgárokon vezetik le a bosszújukat. Egyes feketékkel vagy muszlimokkal egyáltalán nincs problémám ha franciáknák érzik magukat, és úgy viselkednek, mint mi. Pl. én falusi vagyok, és a gimi előtt soha nem volt egy muszlim ember az osztályomban, egy fekete sem egyetemig, és az olyanok, akikkel találkoztam, nagyon kedvesek és ügyesek voltak, nem nagyon a Seine-Saint-Denis típusú. Olyan embereket nem értem miért ki kéne rúgni, de ahogy Zemmour mondta, akik zűrzavart okoznak, érdemes lenne őket visszaküldeni oda, ahonnan jöttek, és meg kell állítani a tömeges bevándorlást, ez ám nem fog történni ilyen őrült elnökkel :/
Majd túl késő lesz sajnos, és sajnálom, ahogy az országunk szétesőben van. Egy háború nélkül nem látom igazán hogy is változhatna a helyzet...
Megtudna ha akarna ott az óceán földközi tenger.
Rengeteg francia sziget van jó kis munka táborok stb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!