Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaország hogy fog megszab...

Franciaország hogy fog megszabadulni a sok négertől meg muszlimtól?

Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 10:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarnának se tudnának.
2022. jún. 8. 09:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Munkát ajánl nekik.
2022. jún. 8. 11:24
 23/27 franciasrac ***** válasza:
100%

Reconquêtre-re kell szavazni, különben sajnos sehogy.

Nem az a baj, hogy mennyien a feketék és a muszlimok (főleg a Guadeloupe-i/Martinique-i feketék meg a Mayotte-i muszlimok, ezt nem lehet változtatni, így születtek), hanem, hogy teljesen abbahagytuk az asszimilációt, és azért olyan helyek vannak most (coucou la Seine-Saint-Denis), ahol egy milliárdért se mennék, és ahol a rendőrök is félnek tőle, és cserébe a jó polgárokon vezetik le a bosszújukat. Egyes feketékkel vagy muszlimokkal egyáltalán nincs problémám ha franciáknák érzik magukat, és úgy viselkednek, mint mi. Pl. én falusi vagyok, és a gimi előtt soha nem volt egy muszlim ember az osztályomban, egy fekete sem egyetemig, és az olyanok, akikkel találkoztam, nagyon kedvesek és ügyesek voltak, nem nagyon a Seine-Saint-Denis típusú. Olyan embereket nem értem miért ki kéne rúgni, de ahogy Zemmour mondta, akik zűrzavart okoznak, érdemes lenne őket visszaküldeni oda, ahonnan jöttek, és meg kell állítani a tömeges bevándorlást, ez ám nem fog történni ilyen őrült elnökkel :/

Majd túl késő lesz sajnos, és sajnálom, ahogy az országunk szétesőben van. Egy háború nélkül nem látom igazán hogy is változhatna a helyzet...

2022. jún. 9. 15:55
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Most éppen az az új ötletük hogy evente 10 000et szétosztanak - többek között ide. :P
2022. jún. 10. 19:40
 25/27 darida ***** válasza:
100%
Ha csökkentik a feltételek, viszonzás nélküli szociális támogatásokat van esély az asszimilációra.
2022. jún. 12. 17:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 6 000 000 van,és szaporodik ,mint a nyúl.
2022. jún. 12. 19:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Megtudna ha akarna ott az óceán földközi tenger.

Rengeteg francia sziget van jó kis munka táborok stb!!!

2022. jún. 14. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!