A volt lengyel elnök szerint az EU-nak fel kell bomlania, és Magyarország nélkül újraalakulnia?
Figyelt kérdés
Igaza lehet?2022. jún. 6. 21:24
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
17 szavazat
1/18 anonim válasza:
Putyin valahogy EU tag lett egy stróman országon keresztül, és nagyon bajban az EU, hogy mihez kezdjen ezzel a helyzettel.
2/18 anonim válasza:
"Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke szerint az Európai Uniónak fel kellene bomlania, és újra kellene alakulnia Lengyelország és Magyarország nélkül. Továbbá úgy gondolja, a jelenlegi lengyel kormányt egy népszavazással még 2023 előtt le kellene váltani."
Jó lenne, ha nem csúsztatnál...
3/18 anonim válasza:
Katolikus,de volt már nála baj,időnként a villanyszerelőknek Star Wars impresszióik vannak
4/18 A kérdező kommentje:
1 pedig egyszerű ; ki kell fizetni a jussunkat az utolsó centig aztán megyünk mi magunktól is. Én nem is szavaztam meg teszem hozzá. Ogazam lett
2 A lengyel vonatkozása nem változtat a kérdés ránk eső részén
2022. jún. 6. 21:30
6/18 anonim válasza:
Akkor kérdező a Marshall-segélyt is kihisztiznéd, így utólag?
7/18 anonim válasza:
Walesa ügynököt már senki nem veszi komolyan.
8/18 anonim válasza:
Állítólag Jaroslaw Kaczynskiről is van egy akta, amely 1985-87 közötti melegeket érintő országos razzia során készült róla, ugyanis titkon meleg, de lehet Orbán is besúgó volt.... ezért zsarolhatja Putykos...
9/18 anonim válasza:
Tuti hogy a Röfinket zsarolja, de nem tudom mivel
10/18 anonim válasza:
Vén bolond. Ez is isiászos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!