Melyik országokban lehet könnyen állampolgárságot kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos, hogy ne legyek magyar állampolgár, van olyan ország ahol könnyen meglehet kapni?2022. máj. 31. 17:30
2/11 anonim válasza:
Attól hogy más állampolgárságot megkapsz még magyar állampolgár leszel :D
Csak nem valami disznóságot csináltál? :D
4/11 MDaniel98 válasza:
Andorra. Csak egy követelmény van 20 évig megszakítás nélkül ott kell élni.
5/11 anonim válasza:
Szerintem most Ukrajnában is lehet kapni
6/11 anonim válasza:
Az megvan, hogy ugyanúgy magyar állampolgár maradsz? 😂
7/11 anonim válasza:
Arról szerintem le lehet mondani, lassan úgyis kínos lesz magyarnak lenni Európában
8/11 A kérdező kommentje:
#6 Ha lemondok róla miért maradnék magyar állampolgár?
2022. máj. 31. 18:01
9/11 anonim válasza:
A legrövidebb időn belül Dél-Amerikában adnak állampolgárságot. Paraguay, Argentína egy-két év után ad egyet. Részletekbe menően nem tudom. De ha nagyon sok pénzed van, akkor pl Monacoban vagy egy rakás országban van lehetőség megvásárolni egy állampolgárságot.
10/11 anonim válasza:
Dominikára menj kérdező, azzal nincs kiadatási egyezmény. Bár már onnan is hoztak haza bűnözőket szóval rettegj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!