Ukrajnának azért kell ennyi fegyver, mert amit küldenek nekik annak a túlnyomó többségét szétlövik még út közben?
Szemtanúk szerint szimpla lőszerből is nagyon kevés jut egy katonára
Ja valszeg már útfélen bele lőnek a szállítmányba
Járulékos veszteségnek elkönyvelik.
Bele tojnak az ukrán emberek szenvedéseibe, meg az ott élő kisebbségekébe(orosz, lengyel, magyar).
Itt az USA célja az, hogy az utolsó ukránig harcolni. Gyengíteni Oroszországot, megnehezíteni a dolgát.
Ez volt Vietnámban régen és a közelmúltban Szíriában is.
Már korábban megmondták, hogy elsősorban olyan fegyvereket küldenek, ami ukrán-kompatibilis. Ha mondjuk egy katona kap 5 tárnyi AK-lőszert NAPONTA, az 160 töltény. Ha mondjuk szolgál ötvenezer katona a közvetlen fronton, az nyolcmillió db töltény/nap, (170 tonna/nap) ez csak a kézifegyverbe tartalék nélkül. Ha csak a harmadát elfogják/kilövik az oroszok, még több kell.
Ehhez még hozzá kell számolni az összes többi fegyvertípust és lőszerigényüket. Ha pedig nem ötvenezer katona harcol majd, hanem egymillió, akkor 20X annyi lesz az igény is.
Mindezt légi úton szállítani, majd eljuttatni a frontra nem kis teljesítmény, persze leszámítva az ukrán gyárak hadikapacitását.
#9 Ezt kérdezd tőlük, nem én indítottam háborút!
Mi köze ahhoz amit leírtam?
A háború már van. A fegyverek szállítása nem segít megnyerni az ukránoknak, csak több lesz a halott ukrán, több a szétlőtt település.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!