Orbán milyen garanciát akar az olajszankciok ugyen az eu tol?
Az ukránok burkoltan fenyegetőztek az olajvezeték megrongálásával.
Ezért akar Orbán garanciát.Tegyük hozzá, jogosan akarja.
Alapból aljas és mocskos a magyar álláspont, neked is éreznekd kellene, csak egy pszichopata elmebeteg áll ragaszkodik ahhoz, hogy finanszírozza a szemétláda ruszkikat.
De szerintem ennek az orbáni kekeckedésnek a fenti pszichopata és aljas hozzáállás mellett van még egy indoka: csak.
Mert olyan a mi miniszterelnökünk, mint egy durcás hólyegyerek. Akkor érzi jól magát, ha úgy érzi, körülötte forog a világ.
Nem tudom vannak-e itt pszichiáterek, akik ezt a tudathasadást jobban el tudnák magyarázni, esetleg vissza tudnák vezetni oegygé kisgyermekkori sérelmeire, szülői veréseire, de szerintem itt kell keresgélni a valós okokat.
Ukrán fenyegetés kézzelfogható ha mi nemtudunk attalni tengeri szállítású olajra mert nincs tengerunk a vezetéket idő bővíteni.
És ukránok elvagnak minket az orosz olajtol akkor osszeomlik a gazdasagunk és az életünk.
Annál mar az is jobb ha beszalunk orosz oldalon a harcba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!