Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orbán milyen garanciát akar...

Orbán milyen garanciát akar az olajszankciok ugyen az eu tol?

Figyelt kérdés
Úgy értelmezem az EU mar mindent magadna nekünk amit kérünk de most hogy megkapnank hogy csővezeték szállítást nem érint csavarunk meg egyet a dolgokon.

2022. máj. 30. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
11%

Az ukránok burkoltan fenyegetőztek az olajvezeték megrongálásával.

[link]

Ezért akar Orbán garanciát.Tegyük hozzá, jogosan akarja.

2022. máj. 30. 16:30
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

Alapból aljas és mocskos a magyar álláspont, neked is éreznekd kellene, csak egy pszichopata elmebeteg áll ragaszkodik ahhoz, hogy finanszírozza a szemétláda ruszkikat.

De szerintem ennek az orbáni kekeckedésnek a fenti pszichopata és aljas hozzáállás mellett van még egy indoka: csak.

Mert olyan a mi miniszterelnökünk, mint egy durcás hólyegyerek. Akkor érzi jól magát, ha úgy érzi, körülötte forog a világ.

Nem tudom vannak-e itt pszichiáterek, akik ezt a tudathasadást jobban el tudnák magyarázni, esetleg vissza tudnák vezetni oegygé kisgyermekkori sérelmeire, szülői veréseire, de szerintem itt kell keresgélni a valós okokat.

2022. máj. 30. 16:49
 3/4 MDaniel98 ***** válasza:
88%
Szerintem is (csak) az ölébe pottyant hatalmat élvezi most.
2022. máj. 30. 16:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Ukrán fenyegetés kézzelfogható ha mi nemtudunk attalni tengeri szállítású olajra mert nincs tengerunk a vezetéket idő bővíteni.

És ukránok elvagnak minket az orosz olajtol akkor osszeomlik a gazdasagunk és az életünk.

Annál mar az is jobb ha beszalunk orosz oldalon a harcba.

2022. máj. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!